kalendarz 2009
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: kalendarz 2009
nosql masz racje. Teraz chyba nie ma nawet jakiegos konkretnego opiekuna tego tematu. A z drugiej strony za duzo teraz tych wszystkich klubowych gadzetow: smycze, kalendarze, ramki, bluzy itd. i mysle ze niektorzy wola kupic cos nowego do auta, nalac do baku czy cos naprawic. Wiadomo nie kazdemu sie przelewa i musi sie zdecyowac tylko na jeden z klubowych gadzetów dlatego sytuacja z tym wszystkim wyglada jak wyglada 
- tiacocstoe
- #Civic4g Member
- Kontakt:
No to w takim razie proponuję olać temat kalendarzy. Ja już tu nie spojrzę nawet. jak sie wiatr zmieni to mnie na pw poinformujcie chetnie zalatwie ew. zamowie kalendarz, bo dla mnie to jest jedyny gadget ktory zamawiam w calym roku - wisi potem dumnie przez 12 miechow przeciez 
Wiadomość z ostatniej chwili: CBA zatrzymało św.Mikołaja podczas wręczania korzyści majątkowej!
Jak nie spojrzysz to po co się wypowiadasz?tiacocstoe pisze:No to w takim razie proponuję olać temat kalendarzy. Ja już tu nie spojrzę nawet. jak sie wiatr zmieni to mnie na pw poinformujcie chetnie zalatwie ew. zamowie kalendarz, bo dla mnie to jest jedyny gadget ktory zamawiam w calym roku - wisi potem dumnie przez 12 miechow przeciez
EE9 
Skoro kolega tiacocstoe wcześniej pisał, że ilość nie ma znaczenia to o co wielkie halo? Zróbmy listę zainteresowanych, którzy wpłacą z góry za kalendarz i tylko oni będą mieli prawo głosu jeśli chodzi o wybór zdjęć. Myślę, że to rozsądne rozwiązanie. W końcu 20 czy 30 zł to nie jest jakiś ogromny wydatek i można sobie na niego pozwolić. Wystarczy zrezygnować z 3 lub 4 paczek fajek bądź kilku browarów...
nieczytelny:x
-
Stoki Chan
- #Civic4g Member
ojojojversus pisze: bądź kilku browarów...
czyli juz nie idziemy do bierhalle?versus pisze:Skoro kolega tiacocstoe wcześniej pisał, że ilość nie ma znaczenia to o co wielkie halo? Zróbmy listę zainteresowanych, którzy wpłacą z góry za kalendarz i tylko oni będą mieli prawo głosu jeśli chodzi o wybór zdjęć. Myślę, że to rozsądne rozwiązanie. W końcu 20 czy 30 zł to nie jest jakiś ogromny wydatek i można sobie na niego pozwolić. Wystarczy zrezygnować z 3 lub 4 paczek fajek bądź kilku browarów...
ale sam pomysl dobry, popieram
Części do samochodów japońskich
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016
Wire Tuck na życzenie - kontakt pw/gg
To będą te kalendarze ?
Bo jak coś to jestem chętny ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Riders on the storm
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play
If ya give this man a ride
Sweet family will die
Killer on the road, yeah
There's a killer on the road
His brain is squirmin' like a toad
Take a long holiday
Let your children play