Buractwo uwiecznione
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
-
marcin_crx
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Przyjedźcie sobie teraz do Gdańska jak jest jarmark dominikański, wtedy dopiero zobaczycie chamstwo i debilizm, szczególnie właśnie jeżeli chodzi o parkowanie. Akurat mieszkam na starówce i delikatnie mówiąc mnie to wqurza, szczegóolnie jak nawet w nocy nie ma gdzie stanąć o wyjechaniu już nie wspomnę...
Pozdr
EDIT: Zdjęcia z tej stronki wcale nie są aż takie straszne jak to co widzę na codzień u siebie pod domem...
Pozdr
EDIT: Zdjęcia z tej stronki wcale nie są aż takie straszne jak to co widzę na codzień u siebie pod domem...
Odświerzę trochę temat,bo jak zobaczyłem coś takiego to krew mnie zalała
Przedstawiam wam przykład typowego buraka.Malo że koleś czuje sie chyba panem i władcą parkując na miejscu dla inwalidów i przy tym zajmując dwa miejsca mimo że parking był dookoła prawie pusty to jeszcze przerobił to bmw w niewiadomo co 

Ostatnio zmieniony 2007-03-01, 21:55 przez grajos, łącznie zmieniany 5 razy.
Nie ma to jak bmw 316 z naklejkami M-POWER i czarną, jdm-ową maską. 
Więcej miejsca już nie mógł zająć.
Nie chcę nikogo obrażać, ani generalizować, ale niestety najczęściej takie buractwo w trójmieście ma tablice typu GKA, GWE, GKS ...
Niedawno taki burak z golfa na tablicach gks potrącił mojego kumpla na skwerze, specjalnie.
Był z ziomkami z wioski, a i tak uciekał jak go zaczęliśmy gonić. Ale co się odwlecze ...
Więcej miejsca już nie mógł zająć.
Nie chcę nikogo obrażać, ani generalizować, ale niestety najczęściej takie buractwo w trójmieście ma tablice typu GKA, GWE, GKS ...
Niedawno taki burak z golfa na tablicach gks potrącił mojego kumpla na skwerze, specjalnie.
Był z ziomkami z wioski, a i tak uciekał jak go zaczęliśmy gonić. Ale co się odwlecze ...
było ED7 D16Z2+, jest 323 GTX BF 1.6T