Ja zacząłem ostatnio jeździć z aparatem i namiętnie strzelam fotki jak coś się dzieje
Na pierwszy ogień, ładny merc i kierowca, który zajął miejsca na 4 samochody (Kielce, ul. Staszica)
Aha - to środmiescie ścisłe i znalezc tu miejsce w godz 13-17 i 18-20 graniczy z cudem.
Dwie godziny czekałem, ale dorwałem kierowce, który odjechał mercem.
MarTTin, teraz to ja ostro poluję na buractwo bo juz tak szalenie sie irytuje, ze jakas strone www temu poswiece, normalnie beda sie wstydzili byc tam umieszczeni inni i zaczna uwazac? Rany jak ja niecierpie chamskich ludzi bez rozumu.
Na zlociku pokaze Ci moja kiere, tez pomniejszylem moze znowu sie scigniemy
loopack pisze:teraz to ja ostro poluję na buractwo bo juz tak szalenie sie irytuje
Też nie cierpię buractwa! Popieram!
Ale lojalnie ostrzegam - za takie foty możesz mieć nieprzyjemności. Wg prawa zdjęcie na ulicy możesz zrobic każdemu ale na jego publikację musisz mieć zgodę - jeżeli nie masz musisz zatrzeć możliwość identyfikacji np. tablice rejestracyjne, twarz.
A tu przykład nieostrożnego cofania
Gdzies keidys widzialem taka strone wlasnie o parkowaniu ludzikow i byly tam zamieszczone foty bylo tego sporo, na niektore nigdy w zyciu bym nie wpadl ze mozna tak postawic auto. Niestety nie pamietam adresu....
Ten z mercedesa to dobry burak ja bym sie zatrzymal przy nim i trabil zeby sie ustawil normanie bo chce zaparkowac jak by nic niezrobil to bym wysiadl i go zjebal tak bym dlugo mu wrzucal az by ustawil somochod normalnie po czym bym wogle nie parkowal tylko odjechal
Dziś burak w berecie wyjechał mi z podporządkowanej i wywalił mnie w krawężnik...porysowałem se nową felge 8((. Dopadłem go ale nie miałem serca bić dziadka przygotowanym kluczem do kół.....
loopack - ja czekam na Bałchatów tylko z tą myślą by się pościgać z Tobą 8)