kalendarz 2009
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Oczywiście również jestem za, tylko termin nadsyłania zdjęć do 15 listopada to moim zdaniem trochę zbyt długi okres. Potem wybieranie, liczenie głosów... Zrobi się początek grudnia. Nie lepiej ograniczyć termin nadsyłania zdjęć do 1 listopada? I tak każdy z nas ma tony zdjęć na dysku.
Ograniczenie nadsyłanych zdjęć do 2 sztuk popieram jak najbardziej.
Pozostaje kwestia wyboru formy kalendarza o czym dyskutowałem z dsgnerem nieco wcześniej w tym temacie. Czy idziemy w klasykę czy pozwalamy sobie na lekką awangardę?
Ograniczenie nadsyłanych zdjęć do 2 sztuk popieram jak najbardziej.
Pozostaje kwestia wyboru formy kalendarza o czym dyskutowałem z dsgnerem nieco wcześniej w tym temacie. Czy idziemy w klasykę czy pozwalamy sobie na lekką awangardę?
nieczytelny:x
Dobra , kompromis 5 listopada ostatecznie, szybka ankieta i go.
2 zdjęcia max.
Forma jak najbardziej może być awangardowa... chłopaki działajcie jak możecie.
Temat ze zgłoszeniami zdjęć tutaj: http://civic4g.pl/forum/viewtopic.php?t=10879
Tego nie przymykam... jakbyście mieli jakiś ciekawe wzór / kalendarium itd. pokarzcie
2 zdjęcia max.
Forma jak najbardziej może być awangardowa... chłopaki działajcie jak możecie.
Temat ze zgłoszeniami zdjęć tutaj: http://civic4g.pl/forum/viewtopic.php?t=10879
Tego nie przymykam... jakbyście mieli jakiś ciekawe wzór / kalendarium itd. pokarzcie
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

- tiacocstoe
- #Civic4g Member
- Kontakt:
zlewik, troszke mnie nie bylo na forum i sie widze dyskusja w zlym kierunku udaje. Przeciez juz rok temu pisalem ze nie ma wiekszego znaczenia ilosc kalendarzy jakie beda zamowione 
jedyne co sie liczy to koszty oprawiania w sprezynki, ktore sa niewielkie ale placi sie za ustawienie maszyny. ergo kolo 50 szt to luzik, 10 szt to bym musial troszke drozej zrobic ( to przestrojenie to 50-100 zl jednorazowo ).
Z innej beczki proponuje moze w tym roku a3? nie sadzicie ze a4 troszke male sa?
Jak beda jakies decyzje to sie dowiem co jak i za ile ale sadze ( nie na 100% ) ze moze sie uda utrzymac zeszloroczna cene lub niewiele wyzsza w wydaniu a3:)
edit:
forma awangardowa jak najbardziej mi sie podoba
jedyne co sie liczy to koszty oprawiania w sprezynki, ktore sa niewielkie ale placi sie za ustawienie maszyny. ergo kolo 50 szt to luzik, 10 szt to bym musial troszke drozej zrobic ( to przestrojenie to 50-100 zl jednorazowo ).
Z innej beczki proponuje moze w tym roku a3? nie sadzicie ze a4 troszke male sa?
Jak beda jakies decyzje to sie dowiem co jak i za ile ale sadze ( nie na 100% ) ze moze sie uda utrzymac zeszloroczna cene lub niewiele wyzsza w wydaniu a3:)
edit:
forma awangardowa jak najbardziej mi sie podoba
Wiadomość z ostatniej chwili: CBA zatrzymało św.Mikołaja podczas wręczania korzyści majątkowej!
- tiacocstoe
- #Civic4g Member
- Kontakt:
tiacocstoe pisze:Z innej beczki proponuje moze w tym roku a3? nie sadzicie ze a4 troszke male sa?
Dzida pisze:Jak nie zbankrutujemy może być A3, ale obowiązkowo wszystkie w ty mroku muszą być błyszczące!
tak a3 i blyszczace bylyby
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
przeciez wzialem 2 dni wolnego w pracy zeby zdjecia porobicZlewiK pisze:Przez ponad tydzień aż 14 osób zgłosiło zdjęcia.
Został jeszcze tydzień.
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4