Krychu odcinki mega wypas, oby tak dalej
Kapitan Honda! [18+] ;)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
-
Stoki Chan
- #Civic4g Member
Nie rozmawiałem z Tobą, ale skoro już zaprosiłeś mnie do dyskusji, to powiem Ci, że Ciebie też mi jest żal, skoro jara Cię "coś" gdzie są same bluzgi.Stoki Chan pisze:I jeszcze jedno : od dzisiaj wszyscy będą zwracać się do Ciebie na "Pan" ,jak sobie życzysz ... W tym momencie Twoje zachowanie to jest żal
Bu$$iam serdecznie.

-
Stoki Chan
- #Civic4g Member
Bardzo przepraszam o wielki szacowny Panie Maxie ,że uraziłem Twoją godność
Pragnę zaznaczyć ,że nie tylko mi podobają się "komiksy" Krycha ,tak więc równie dobrze możesz z takim textem uderzyć do wszystkich którzy wypowiadali się w całym tym temacie. Bez sensu się czepiasz i tyle . Zastanów się najpierw czy Twoje zachowanie jest godne Moderatora ...
Pozdro i skończmy ten OT
Pragnę zaznaczyć ,że nie tylko mi podobają się "komiksy" Krycha ,tak więc równie dobrze możesz z takim textem uderzyć do wszystkich którzy wypowiadali się w całym tym temacie. Bez sensu się czepiasz i tyle . Zastanów się najpierw czy Twoje zachowanie jest godne Moderatora ...
Pozdro i skończmy ten OT
-
Krychu
Kolejne wymiany uprzejmości na pw, gg itp.
Niezastosowanie się do powyższego - BAN !
PS: A Tobie Krychu proponuję z bastować z bluzgami na forum, pod jakąkolwiek postacią, bo stąpasz po cienkim lodzie...
Niezastosowanie się do powyższego - BAN !
PS: A Tobie Krychu proponuję z bastować z bluzgami na forum, pod jakąkolwiek postacią, bo stąpasz po cienkim lodzie...
Ostatnio zmieniony 2008-08-26, 15:29 przez ZlewiK, łącznie zmieniany 1 raz.
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board