Naklejeczki Grupy Warszawskiej
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
no właśnie gadać gadać gdzie spoti
pewnie przyjade tylko gdzieeeeee !!!!!!!!
ups to nie ten post
haha
ups to nie ten post
1 ZLOT PRZEGAPIONY
2 ZLOT ZALICZONY WŁASNYM AUTEM
3 ZLOT ZALICZONY JESZCZE WŁASNYM AUTEM
4 ZLOT ZALICZONY JUŻ NIE WŁASNYM AUTEM (DZIĘKI UPRZEJMOŚCI KRZYSIA_C)
5 ZLOT ZALICZONY RÓWNIERZ NIE SWOIM AUTEM (TYM RAZEM CRV SWEETY)
6 ZLOT ??
Khalbar
2 ZLOT ZALICZONY WŁASNYM AUTEM
3 ZLOT ZALICZONY JESZCZE WŁASNYM AUTEM
4 ZLOT ZALICZONY JUŻ NIE WŁASNYM AUTEM (DZIĘKI UPRZEJMOŚCI KRZYSIA_C)
5 ZLOT ZALICZONY RÓWNIERZ NIE SWOIM AUTEM (TYM RAZEM CRV SWEETY)
6 ZLOT ??
Khalbar
Ja sie decyduje na nowe naklejki, bo to co widzialem to pasuje do szrot stajlu a nie do przyklejenia na moja ceere. Tylko mamy na to tydzien. cos pomoc? popytac? zalatwic? stary projekt mi sie podoba, ale wykonanie pozostawia wiele do zyczenia
Kill na e36 2,5.
- i co kurw* kłamiesz, ze to zwykle 1.6?!?! masz vteca bo masz garba na masce!!
Ja zrobilem to co pokazalem, mam to wszystko na wektorach wlasciwie jedynym problemem jest ogarniecie porzadnej folii samoprzylepnej i jakiejs firemy co sie tym zajmie w ilosciach niehurtowych (nie chce miec tego jakis tysiecy sztuk - metr kwadratowy ew. dwa styknie) 
"Some people tell me that I need help, Some people can fuck off and go to hell.."
Wlepa bylaby ew. w jednym kolorze, tutaj widac czarna zeby byl podglad ksztaltu, a kolor zalezy od tego jaka folie bedzie sie ciac, moze byc i różowa
Tak wiec to nie jest zaden problem, ja myslalem nad czarnymi czerownymi i bialymi 
"Some people tell me that I need help, Some people can fuck off and go to hell.."
ja to sie na takich rzeczach nie znam ew. moge komus w morde dac
. to ja jestem za biala. Drukarnia w ktorej kolezanka jest przed. hand. moze nam wydrukowac pod warunkiem, ze zamowimy x0000000000000000000000000000000000000000szt.
. Ma cos jeszcze poszukac dla mnie. Kumpel z forum bmw-sport.pl spyta sie znajomego gdzie robil wlepy bo ich bardzo ladnie wyszly.
Kill na e36 2,5.