dopisany, czekam na wpłatyGuail_FH pisze:To ja sie tez zapisze na 2xcrx
Naklejeczki Grupy Warszawskiej
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Dobra to moze i ja cos napisze, jako ze pogoda paskudna i wogole z domu wylazic sie nie chce to postanowilem wyprodukowac cos bardziej pod katem naklejek z plotera gdyz druk jakotaki slabo mi sie na aucie widzi, mam nadzieje ze nikt sie nie obrazi
Sorry ze pozno ale tak jakos przyszlo mi do glowy zeby cos stworzyc, oczywiscie opcje napisow i wlasciwie ogromnej ilosci rzeczy mozna pozmieniac

ps. Mam to w pliku PSD tylko nie wiem z czym to sie je jesli chodzi o wrzucenie tego na ploter

ps. Mam to w pliku PSD tylko nie wiem z czym to sie je jesli chodzi o wrzucenie tego na ploter
"Some people tell me that I need help, Some people can fuck off and go to hell.."
fajna ale tych drobnych rzeczy ploter nie wytnie dobrze raczej, a jak wytnie to bedziesz to wycinal igla pod lupa
ale sam wzor zelazka bez literek to bym sobie chetnie nakleil, byloby cos ala tego jak ludzie maja lotnie albo motocykl a ja bym mial Hanie![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
ale sam wzor zelazka bez literek to bym sobie chetnie nakleil, byloby cos ala tego jak ludzie maja lotnie albo motocykl a ja bym mial Hanie
0-501-046-416
MONTAŻ: autoalarmy , centralne zamki, immobilisery, car hi-fi.
SERWIS: naprawy bierzące ,przeglądy, hamulce.
SWAP silnikow w autach marki HONDA.
0-501-046-416
Hmmm, w sumie to zadna wersja finalna, plus do tego mam male pojecie o tym jakie szczegoly plter jest w stanie wyciac, ale patrzac na wlepki ktore mam mialem nabylem droga kupna etc. mysle ze da sie cos takiego wyciac, a jak nie zawsze mozna cos pozmieniac 

Mozliwosci jest wiele![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

Mozliwosci jest wiele
"Some people tell me that I need help, Some people can fuck off and go to hell.."
Jak szalec to szalec zlozylem tez cos dla czlowiekow z 6-genami z tego forum, ale jak cos moge sklecic wszystko na wektorach (ogarnalem z czym to sie je) tylko niech sie jakies czlowieki wypowiedza co by chciali jak i wogole