Jak w temacie. Czy juz ktos miał cos takiego w tym telefonie? Chodzi dokladnie o Tomtom'a 6 na symbian. Czy działa, jezeli tak to jak?:) i takie podstawowe informacje. z gory dzieki.
Mam se w950i czyli soft ten sam co w m600i poza pierdolkami parowa typu walkman etc mam zainstalowanego tomtoma o ktorym mowisz + gps na bluetooth i smiga bardzo ladnie Polecam
ja używam M600i z TomTomem już od ponad roku i jest super...sam telefon też niczego sobie chociaż na dłuższą metę brakuje trochę aparatu i niestety na UIQa 3 jest mało oprogramowania w porównaniu np. do symbiana z nokii...co do samej nawigacji to mapa polski jest ok, może nie ma wszystkich małych miejscowości i uliczek jak np AutoMapa ale za to nie jest aż tak nawiedzona i nie ciągnie ciebie przez przecinki leśne co AM często się zdarza(moim zdaniem mapa 3miasta jest lepsza w TomTomie niż AutoMapie)...jeździłem też troche po europie i tam TT wymiata...możesz też przerobić sobie ostrzeżenia o radarach z AM na TomToma i masz już wtedy pełen wypas polecam