Naklejeczki Grupy Warszawskiej
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Ponieważ czasu coraz mniej. Najbardziej zainteresowanym podoba się ostatni projekt Pączusia:
Dla przypomnienia chodzi o:
Sądzę, że nie potrzeba ankiety robić
Kwestie do grafiki:
-zrobienie konturu crx i sedana
-propozycja napisu civic4g w kolorze czerwonym.
Jeżeli ktoś ma chwilę i mógłby nanieść poprawki to by było super bo Pedro mam trochę mało czasu.
Zostało jeszcze podstawowe pytanie: Czy robimy tą naklejkę jako całość czy też robimy tylko kontury (czyli miasto, zarys auta, napisy).
Trzeba to ustalić.
Dodatkowo proszę osoby, które mają jakiś kontakt / znajomych o zorientowanie się w cenie naklejek.
Dla przypomnienia chodzi o:
Sądzę, że nie potrzeba ankiety robić
Kwestie do grafiki:
-zrobienie konturu crx i sedana
-propozycja napisu civic4g w kolorze czerwonym.
Jeżeli ktoś ma chwilę i mógłby nanieść poprawki to by było super bo Pedro mam trochę mało czasu.
Zostało jeszcze podstawowe pytanie: Czy robimy tą naklejkę jako całość czy też robimy tylko kontury (czyli miasto, zarys auta, napisy).
Trzeba to ustalić.
Dodatkowo proszę osoby, które mają jakiś kontakt / znajomych o zorientowanie się w cenie naklejek.
.....::::: Kobieta Twoich Snów :::::.....
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
jest jeszcze jedno pytanie:sweety pisze:hubson, ilości będą małetak na szybkie moje oko:
10 - 20 - crx
10 - 20 - sedanów
40 - 60 - htb
i tak przypuszczam, że to dość zawyżone liczby
jakie wymiary tej naklejki?
czerwony napis civic4g mile widziany.
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Jako, że Pączuś jest w trasie i nie za bardzo ma się jak zabrać za resztę projektów, to ja zrobiłam pozostałe. Oczywiście nie jest to wykonanie pierwsza klasa, bo robione na szybko, ale crx'y i sedany nie będą czuć się odrzucone i będą mieć swoje własne naklejeczki
sweety pisała, że miał być czerwony napis civic4g, mówisz masz kochaniutka

Kontur sedana będzie autka Dzidy, bo w necie nie mogłam znaleźć odpowiedniego zdjęcia, a on miał idealne

sweety pisała, że miał być czerwony napis civic4g, mówisz masz kochaniutka

Kontur sedana będzie autka Dzidy, bo w necie nie mogłam znaleźć odpowiedniego zdjęcia, a on miał idealne