Wiec wielkie dzięki za przygarniecie do tak wspanialej ekipy jaka sa C4 Fanatic's
POZEGNANIE :(
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
POZEGNANIE :(
Chciałem się pożegnać z wszystkimi, ludźmi z tego forum
Ale moja Hania spełniła swoje zadanie
uratowała mi życie, poświęcając swoje, stało się to miesiąc temu (dopiero teraz się zebrałem żeby się pożegnać) na trasie S1 Kierunek Pyrzowice - DG na łuku feralne wychylenie do wyprzedzania, potem za szybko się chciałem schować, dokręciłem, zamiatam tyłkiem
już nic nie mogłem zrobić, wyleciałem bokiem na 2 pas ruchu, zdezylem się z kadetem
i niestety, mnie uratowała moja Hania, tamtemu człowiekowi się nie udało
[*]... ja wyszedłem praktycznie bez obrażeń... uratował mnie sportowy fotel i konstrukcja Hanny
Po 18 latach blacha zdrowa jak nówka. z auta z przodu praktycznie nic nie zostało
Dla tego pragnę się pożegnać, bo szybko auta nie będę miał
Wiec wielkie dzięki za przygarniecie do tak wspanialej ekipy jaka sa C4 Fanatic's

Ważne,że nic Ci się nie stało.
Szkoda, że się żegnasz. Trzymaj się.
Szkoda, że się żegnasz. Trzymaj się.
Typ rodzinny http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=18&t=20619
Re: POZEGNANIE :(
Po pierwsze współczuje straty Hondy 
Po drugie
Po drugie
Sory ale kto się zabiera za wyprzedzanie na łuku?matx2 pisze: ...na łuku feralne wychylenie do wyprzedzania, potem za szybko się chciałem schować, dokręciłem, zamiatam tyłkiemjuż nic nie mogłem zrobić, wyleciałem bokiem na 2 pas ruchu, zdezylem się z kadetem
i niestety, mnie uratowała moja Hania, tamtemu człowiekowi się nie udało
![]()
![]()
[*]...
- Szybik
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Michuu wyluzuj. Bez względu na to co kolega zrobił nie powinieneś go osądzać. Teraz pewnie czeka go sąd i niestety wyrok. Głodne kawałki o debilach i nie wsiadaniu za kierownicę zostaw dla siebie. Banan Ciebie też się to tyczy.
Każda następna wypowiedź w takim tonie zakończy się warnem.
[*] dla osoby z Kadetta.
Tak jak ktoś wcześniej napisał: nie żegnamy się z Tobą, lecz mówimy do zobaczenia....
P.S. Cieszę się Michuu że edytowałeś tego posta
Każda następna wypowiedź w takim tonie zakończy się warnem.
[*] dla osoby z Kadetta.
Tak jak ktoś wcześniej napisał: nie żegnamy się z Tobą, lecz mówimy do zobaczenia....
P.S. Cieszę się Michuu że edytowałeś tego posta
Ostatnio zmieniony 2008-06-24, 23:53 przez Szybik, łącznie zmieniany 1 raz.