W sumie w nasze fury może też, ale tamten dział jest takim w którym chwalimy sie furami, a mi chodziło by o ogólny dział civic 3g. w którym mozna było by zadawac pytania itp. o sprawach związanych z remontem 3gen, swapowaniem silników i części od 4gen itp. Każdy by coś od siebie wrzucił i powstało by
podforum/dział 3gen. Bo teraz wertując nasze forum natknąłem się na posty o 3gen ale te są porozrzucane po tematach i ciężko natrafić.
Trzeba ratować piekne klasyki, grono osób na tym forum miało także 3gena albo styczność z nim. Społeczność tego forum jest duża, więc dział mógł by się rozwinąc, a gdyby nawet założyć (założył) nowe forum 3gen fanatics

to pewnie nawet miesiąca by nie wytrwało z powodu znikomych odwiedzin

. Już nie mówiąc o tym ze komu by się chciało (co miał 3gena, a jest userem 4gena) wchodzić na nowe forum bez społeczności i się udzielac. A na tym forum mogł by się przyłączyć napisać chociaż 3grosze i pomóc w rozwiązaniu problemu

.
No chyba że mamy w Polsce na jakimś forum dużą społeczność Civic 3g.(w co wątpię) to sobie odpuszczę tutaj i tam się po udzielam.

I Love SPOON Style....... Jestem dzieckiem PlayStation, ale wole Xbox 360;)
Gran Turismo SUCKS, Forza Motorsport AWESOME