Michał_ŁDZ pisze:Na ostatnim wieczornym spontanie rozmawialem z umkiem na temat koszulek na zlot ogolnopolski.My pewnie je sobie zrobimy tylko wiadomo ze trzeba dopracowac ich projekt ja proponuje takie cos: [url=http://www.civic4g.pl/forum/imgshack/_t/t_0110695.jpg]Obrazek[/url]
Mysle ze jest ok kwestia zmienienia czcionki bo zrobilem to na szybko badz zrobienia innego zdjecia ale wydaje mi sie ze nie uda nam sie zebrac znowu tyle chetnych na fotke.Koszulka czarna z ta fota na srodku.Z tylu badz nick z forum badz maly napis Civic 4g fanatics.
Sa chetnia na taki t-shirt
Jesli tak to mysle ze lepiej zainwestowac w jakas dobra koszulke zeby nie byla ona jednorazowa i kupic w jakims firmowym sklepie
Pomysł dobry... Ale do dupy bo nie ma mojego auta, dobrze, że ja jestem chociaż
Wg tego co napisał Michał to tak by to miało wyglądać...
Jak dla mnie na plecach powinna być Łódzka lepa, której jeszcze nie ma i nick z forum...
BTW... Ogarniemy kiedyś tą naklejkę Bo już drugi temat zaczynamy, a jeszcze pierwszego nie skończyliśmy...
heh
pomysł całkiem spoko
ale nie jest jeszcze rozwiązana kwestia naklejek (i pewnie nie będzie) po cholerę jest zaczynane coś co nie będzie nigdy dogadane gdyż Łódzka grupa jest tak zaj....cie zgrana że skoda gadać
dla mnie temat do zamknięcia najpierw trzeba ogarnąć jedno a potem brać sie za drugie
Co do wlepy to .....mysle ze nie ogarniemy tego do zlotu a koszulke sobie robie bankowo. venom, nie chodzilo mi o to co ty zrobiles sama fotka i male napisy na niej badz pod nia grubosc gora centymetr(napewno nie tak jak na ramkach).Jutro bardziej sie do tego przyloze to zrobie tak jak to widze z przodu i z tylu.
Tematu mogles nie zakladac po co zasmiecac forum.
venom pisze:No ale skoro chcesz się lansować w takiej koszulce bez kolegów to ok
nie chce dlatego napisalemm na forum.Wydaje mi sie ze cala polska nie musi wiedziec o tym ze robimy wlepke czy koszulke mamy od tego inne komunikatory:)Ale jak chcecie skoro nie to trudno.
venom pisze:Tylko, że Twój projekt stanął w miejscu...
stanoł w miejscu ponieważ wogule nie możecie dość do porozumienia każdy chce czegoś innego jedni ze skrzydłami inni bez z takim zdecydowaniem nie dojdziemy nigdy do porozumienia
Najlepiej będzie jak olać tą wlepe i spróbować koszulki ogarnąć może lepiej wam pójdzie (chociaż wątpię)
Mam taka propozycje zeby w ten czwartek wszyscy zjawili sie na technicznej badz na kaliskim np na 17 18 zrobimy jakies nowe fotki jesli bedzie sensowna ilosc ludzi.Co do koszulek to chcial bym zamknac ten temat gora do 15 lipca.Pozniej pewnie wszyscy sie gdzies rozjada urlopy te sprawy wiec trzeba sie spiszyc.
Nie wiem cynek jak to sie stalo ale ja nie widzialem twojego projektu.Fajnie bylo by ten temat rowniez zakonczyc w tym samym czasie bo wstawilo by sie ta wlepke na t-shirta.
mAx pisze:No dziś na kaliskim była cała zgrana grupa.
Nie chce przypominac ile osob bylo chetnych na ogolnopolski ale....dzis....
Koszulki beda ogarniete poniewaz kilka osob jedzie i robie je glownie dla nich.Mam nadzieje ze to sie zmieni i na ogolnopolski zrobie z 20 takich koszulek