PePo pisze:Ludzie majacy limuzyny (czyt. 4d) sa bogaci poniewaz maja limuzyny wiec maja tez na troche drozszy brelok
nikt nie mowi, ze wtedy brelok do 3d bylby tanszy, wiec jednak uwazam ze w obu przypadkach na biednych nie trafilo kilka zlotowek mozna by doplacic do breloczka aby miec swojego civ'a
i ja chetnie bym zamowil takiego breloka czekam az temat sie rozwinie
Jeśli przy zamówieniu nie będzie wymagana "minimalna ilość" to faktycznie można rozdzielić Hatcha i Sedana. Jednak jeśli będziemy musieli wziąc np. 100 sztuk, to wyjście chyba jest tylko w takim, jaki zaprezentował nam dsgner. Swoją drogą bardzo mi się podoba ten projekt.
mAx pisze:Jeśli przy zamówieniu nie będzie wymagana "minimalna ilość" to faktycznie można rozdzielić Hatcha i Sedana. Jednak jeśli będziemy musieli wziąc np. 100 sztuk, to wyjście chyba jest tylko w takim, jaki zaprezentował nam dsgner. Swoją drogą bardzo mi się podoba ten projekt.
100 szt to pryszcz jak cena będzie niska, rozejdą się jak świeże bułeczki.
Polarów braliśmy minimum 50 szt, a kupiono w końcu 68
Ja bym celował nawet w nakład 200-300 szt. o ile będą po kilka zł za sztukę.
[ot]mAx, brałbyś breloczek ? musiałbyś trochę go zaokrąglić nożykiem [/ot]
Chętnych będzie sporo, na mnie mozecie liczyc, jak ja sie na co zapisuje to biore (z wyjatkiem kalendarza, bo wybraliscie nie te zdjecia co mi sie podobaly )
ZlewiK pisze:100 szt to pryszcz jak cena będzie niska, rozejdą się jak świeże bułeczki.
Polarów braliśmy minimum 50 szt, a kupiono w końcu 68
Ja bym celował nawet w nakład 200-300 szt. o ile będą po kilka zł za sztukę.
też tak uważam, jak będą po kilka złotych to każdy weźmie pewnie 2-3 sztuki na zapas