Ubezpieczenie OC
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Allianz u mnie przebil wszystko nawet HDI Samopomoc. Sytuacje mam taka jak wyzej Ojciec wlasciciel (60 % znizek) ja wspolwlasciciel.bencol pisze:ja w allianz zaplacilem 371 zł. ale w 2 ratach . pamietwj aby w przypadku gdy chcesz miec znizki danej osoby ona musi byc wlascicielem a Ty wspolwlascicielwm.
u mnie wlascicielem mojej 4g jest tato a ja tylko wpspolwlasciicielem ,a kupilem ja za wlasne $ .
616 zl w jednej racie.
Jezeli chodzi o ubezpieczniea zarowno domu jak i samochodow to od kilku lat korzystam z jednego czlowieka ktory wynajduje najbardziej korzystna ofertte na rynku.
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
trche odnowie temat.....
w zeszlym roku placilem za oc 540 zł - calosc
w tym roku mialbym kontynuacje za jakies 570 zł ale mialem kolizje i dowiedzialem sie musze dostac wzwyzke za wiem - ponoc przy kolizji jest tak zawsze. ta wzwyzka to 30% wiec troche duzawo....
moje pytanie: czy mozna cos pokombinowac zeby uniknac tej podwyzki ? napewno ktos cos kombinowal i ma jakis pomysl
- moze byc priv
w zeszlym roku placilem za oc 540 zł - calosc
w tym roku mialbym kontynuacje za jakies 570 zł ale mialem kolizje i dowiedzialem sie musze dostac wzwyzke za wiem - ponoc przy kolizji jest tak zawsze. ta wzwyzka to 30% wiec troche duzawo....
moje pytanie: czy mozna cos pokombinowac zeby uniknac tej podwyzki ? napewno ktos cos kombinowal i ma jakis pomysl
"Żyj jak byś miał umrzeć jutro, marz jak byś miał żyć wiecznie..."
co jest najciekawsze, kiedyś jak sie ubezpieczałem w tym samym punkcie co r@do, i miałem dzwona jeszcze poldkiem to babeczka przeniosła mnie do innej firmy ubezpieczeniowej i bez żadnego gadania zostałem na tej samej cenie.
SKLEP MOTORYZACYJNY - AUTO-MECHANIKA - WULKANIZACJA - PROSTOWANIE FELG - USŁUGI PIASKOWANIA
KRAKÓW - F-VAT - zapraszam na PW - GG 1579201- 602 22 60 11
KRAKÓW - F-VAT - zapraszam na PW - GG 1579201- 602 22 60 11
Ja mam 21 lat prawko dłużej niż rok i teraz konczy mi sie pierwsze roczne ubezpieczenie i po znajomiości 600 zł na rok autko dla siebie na wlasnosc bez wspolwlascicieli... ubezpieczyciel HDI. HDI i PTU sa najtansze dla mlodych kierwowcow przynajmniej w Tarnowie ale musicie znalezc doradce z ktorym da sie cos zalatwic nie urzedowych sztywniakow ktorzy tylko zdzieraja...
Niezły jest też mBank - można wybrać spośród różnych ubezpieczycieli (HDI zazwyczaj jest i tak najtańsze). Bez jakichkolwiek zniżek, z prawem jazdy od kilku miesięcy i jako jedyny właściciel za pierwszy rok wybuliłem 830 zł. Po roku już tylko 620 zł. W tej cenie mieści się opcjonalny assistance na całą Europę. Tylko trza mieć chyba konto w mBanku...
nieczytelny:x