Jak dla mnie swiatla w dzien to strata pradu
Światła przez cały rok
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
ja uważam, że to dobre prawo i je popieram. sam jeżdżę na światłąch przez 24h od kiedy mam prawko czyli już nastu lat i zawsze wszystkich do tego namawiałem...po pierwsze samochód naprawde lepiej widać, a po drugi moim zdaniem auto z włączonymi światłami poprostu lepiej wygląda
...niech jeszcze producenci samochodów zaczną w Polsce sprzedawać samochody w podobnej specyfikacji jak np w Szwecji (zawsze włączone światła i prawie wszystkie auta ze spryskiwaczami lamp) i będzie super.
Nooooo, nie każde - Mazdy 323 z wysuwanymi lampami wyglądają jak żabysarbin pisze:moim zdaniem auto z włączonymi światłami poprostu lepiej wygląda
Osobiście uważam, że światła przez cały rok nie są złym pomysłem. Niektóre samochody mają taki kolor, że z daleka na tle asfaltu nie widzi się ich tak od razu, a jak się świecą, to jest inna gadka.
no fakt...ale w takim wypadku można zamontować światła do jazdy dziennej i nie trzeba wysówać głównychBorobej pisze: Nooooo, nie każde - Mazdy 323 z wysuwanymi lampami wyglądają jak żaby. Poza tym w takim przypadku są większe opory, większe zużycie paliwa XD