TOW HOOK-i
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Dobra napisze tak... TOW HOOKI sa ale nie moge przyjmowac pieniedzy na konto tylko moge wyslac za pobraniem poniewaz musze zalozyc nowe konto w jakims banku to first, a tak na marginesie to musze jeszcze tego TOW HOOK-a zalozyc na jakas prosta 4G. poniewaz ja mam troche krzywy tylni zderzak.
TOW HOOK-a ma juz Brama jego Civ jest chyba prosty
wiec jak zalozy to da opinie jak to lezy.
A moze odbior osobisty w Borku ? Co do ilosci to mam od hu.. przednich
i chyba 10-14 tylnich wiec ilosc ograniczona ale moze uda sie jeszcze dorobic
Mam nadzieje ze troche wyjasnilem Pozdrawiam.
TOW HOOK-a ma juz Brama jego Civ jest chyba prosty
A moze odbior osobisty w Borku ? Co do ilosci to mam od hu.. przednich
Mam nadzieje ze troche wyjasnilem Pozdrawiam.
Co do ceny to 10zł za jednego TOW HOOK-a, zdjecia masz na stronie numer 2.
Jesli chodzi o przednie to narazie sie nie zastanawialem jak to zamontowac schemat takiego TH wyslal mi koles z forum CRX jest to odwzorowanie Datuma ale jak to zamontowac to nie mam pojecia mozna napewno jakos przyspawac
ale jak je sie przykreca to nie powiem poniewaz nie wiem 
Jesli chodzi o przednie to narazie sie nie zastanawialem jak to zamontowac schemat takiego TH wyslal mi koles z forum CRX jest to odwzorowanie Datuma ale jak to zamontowac to nie mam pojecia mozna napewno jakos przyspawac
Jutro podam ilosc ile ich bedzie moze kiedys sie dorobi
a potem sie zrobi liste co jak, komu i za ile 
Sorki ze musicie czekac ale musze zarobic kase na kapitalny remont mojej Papryczki i jestem okropnie zalatany w robocie juz troche kasy jest a mam nadzieje ze bedzie warto zobaczycie na zdjeciach i w realu w BORSKU dlaczego musieliscie czekac wiec sorki.
Aha nie myslcie ze siedze caly dzien na forum wiecej jestem w robocie i nie mam czasu a na forum siedzi moja ZONKA KOCHANA i sledzi to wszystko co sie tu dzieje ot takie male sprostowanie
Pozdro.
Sorki ze musicie czekac ale musze zarobic kase na kapitalny remont mojej Papryczki i jestem okropnie zalatany w robocie juz troche kasy jest a mam nadzieje ze bedzie warto zobaczycie na zdjeciach i w realu w BORSKU dlaczego musieliscie czekac wiec sorki.
Aha nie myslcie ze siedze caly dzien na forum wiecej jestem w robocie i nie mam czasu a na forum siedzi moja ZONKA KOCHANA i sledzi to wszystko co sie tu dzieje ot takie male sprostowanie
Pozdro.