myslalem ze wystarczy zebrac liste chetnych a strona ma swojego producenta ramek i reszte zalatwia gora
wodar1 napisał/a:
i jak bedzie wiecej chetnych to sie ogarnie temat
ja moge sie zajac pakowaniem i wysylaniem ramek. mam tez nr do firmy Unital ktorej ramki sprzedajemy w naszym motoryzacyjnym i jutro przedzwonie i dowiem sie wszystko co i jak. ramki te sa w miare dobrej jakosci i sa dosyc elastyczne.
Jezeli ty mówisz ze sa dobrej jakości.. to nie bede zamawiał na test.
Czekam na ilosc 50 lub 75 lub 100 lub 125. Przy danej ilosci ramek jeszcze raz wyśle zapytanie do firmy.. coś moze wynegocjuje i podam nr konta, kwote i inne dane do przelewu.
no nie znam sie na ramkach ale wygladaja solidnie i sa dosc gietkie. no i nie polamaly mi sie jak zakladalem do siostry do samochodu a mocno je wiginalem takze chyba w miare
No to Wam powiem że super ceny wynegocjowaliście Nie wiem po kiego hu.. mieszacie. Chcecie ramki po prawie 5zł/szt ? Proszę bardzo. i pewnie przesyłka całości dodatkowo
Powiem tak, nie wiem co Wam w poprzednich nie pasowało... jeżdżę juz grubo ponad rok na jednych i tych samych i nic sie z nimi nie dzieje... nadruk praktycznie nie naruszony.
Te co z mojego źródła pochodzą kosztują praktycznie 2,70 brutto za 1 sztukę z nadrukiem dwukolorowym... wiec ? Cena 3zł (wieksza o 30gr) byla ustalona dlatego ze jeszcze dochodził koszt wyslania... I nowe pewnie jeszcze bedą się różnily od tych co do tej pory wszyscy mają co identyko nie zrobią. Zrobicie jak uważacie. Moje zdanie - to bezsens kombinować. I jeszcze za takie pieniądze jak podajecie
Jakbyście chcieli dalej te co ja zamawialem to zbierajcie chetnych, kase wg poprzednich zapisów 1-4 a jak bedzie komplet chętnych to Wam zamowie i wyslą tam gdzie trzeba...
Pzdr
Ostatnio zmieniony 2008-03-28, 19:00 przez ZlewiK, łącznie zmieniany 1 raz.