Nissan 200 sx S13
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Nissan 200 sx S13
Coraz bardziej podoba mi sie ten samochód. Ale jak sobie poczytałem forum nissana to się załamałem. Tak prawie 100% aut jest po lub przed remontem silnika. Padająca turbina to też reguła. Jak to na prawde jest z tymi autami? To faktycznie takie padaki? Miał ktoś z Was takie auto? moze jakiś znajomy miał? Wiem ze Bobas takiego psiadał ale szybko sprzedał. Czy tez szykował mu sie remont?
CA18DET to silnik raczej starej konstrukcji, kosztowny w utrzymaniu. Kolega sie do takiego przymierzal, na dniach mial brac no i sie silnik wysral... SR20DET to juz silnik o wieeele lepszy, ale tez drozszy. Btw taka ciekawostka, sprawdz www.s13.pl tam jest opisany jeden nissan. droga impreza 
Zapraszam do opisywania Waszych projektów na najwiekszym forum tuningowym w Polsce!
DOHC dziwko! Projek jest w drodze...
DOHC dziwko! Projek jest w drodze...
Nie wszystkie to totalne śmiecie, można naprawde znaleźć samochód w dobrym stanie (patrz były mój ) ale nie będzie on kosztować 8 tysięcy jak większość. Jeżeli ktoś o silnik dbał to nie bedzie z nim problemów. Ale utrzymanie takiego samochodu jest dużo dużo droższe niż hondy...
civic ED7 - sprzedany
civic EE9 - sprzedany
nismo RS13 - sprzedane
EG5 b16 - sprzedane
EG6 - sprzedane
civic EE9 - sprzedany
nismo RS13 - sprzedane
EG5 b16 - sprzedane
EG6 - sprzedane
-
Krychu