Mamy 2 latka.

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
bencol
#Civic4g Member

Mamy 2 latka.

Post autor: bencol »

Dzisiaj mija dwa lata od powstania Tego forum.

Z tej okazji chciałbym życzyć Nam jeszcze lepszych dni, miesięcy, lat. Abyśmy rozwijali się w takim tempie jak dotychczas.
Dziękuję Wszystkim z którymi mogłem się spotkać, pogadać, popisać.

Wszystkiego dobrego :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Lipek
#Civic4g Member

Post autor: Lipek »

Świetne forum, świetni ludzie, ciesze sie że to juz 2 latka ;) Oby coraz bardziej sie rozwijało, i żeby przybywało więcej fanatyków tego pięknego samochodu :) Wszystkiego najlepszego :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny:
Awatar użytkownika
honey
#Civic4g Member

Post autor: honey »

ojojoj to już dwa latka :) fajowsko hehe :P wszystkiego naj dla wszystkich :) no i oby stronka zwiększała liczbe milośników 4g :) :urodziny: :rotfl: :rotfl: :urodziny:
taką mnie natura stworzyła, aniołem nigdy nie byłam... *(=
Awatar użytkownika
Dzilas
#Civic4g Friend

Post autor: Dzilas »

Wszystkiego najlepszego!! Dwa lata naprawde swietnego forum!! :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :piwkowanie: :piwkowanie: :piwkowanie:
Awatar użytkownika
ZlewiK
#Civic4g Friend
Kontakt:

Post autor: ZlewiK »

Zleciało szybko :] Rośniemy wciąż w siłę :padam:
Wszystkim klubowiczom z tej okazji :urodziny:
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board
Obrazek
grajos
#Civic4g Member

Post autor: grajos »

:urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: Nie wiem jak Wy ale ja se nie wyobrazam jak narazie życia bez tego forum :wstyd: :wstyd: :wstyd: Wstaję to pierwsze co siadam na forum,wracam do domu i znowu siadam na forum,jest tu tyle ciekawostek i ciekawych ludzi,że szok. Na innych forach nie umiem się odnaleść a na tym czuję się jak w domu :zawstydzony: :zawstydzony: :zawstydzony: Ale się rozpisałem. :wstyd: :wstyd: :wstyd: Jeszcze raz: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny:
Krychu

Post autor: Krychu »

:urodziny: :hurra: :pijaki:
zobaczymy jak to bedzie za kolejne 2 lata :]
Awatar użytkownika
Banan
#Civic4g Member

Post autor: Banan »

:urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: oby forum było jak najdłużej i żeby coraz więcej tak fajnych ludzi, których poznałem przez to forum, zarejestrowało się i uczestniczyło w dalszym jego rozwoju :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :love: :love: :love: :love:
Awatar użytkownika
pedro-R
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: pedro-R »

:urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny:
dwa lata minely, ja jestem na forum i posiadaczem civica zaledwie od roku, ale gdyby nie to forum to nie poznalbym wielu wspanialych ludzi, ktorzy maja takiego bzika na punkcie 4G jak ja, nie pojechalbym na zlot, nie zrobil bym w swoim autku to co zrobilem i nie dowiedzialbym sie bardzo wielu rzeczy. To forum jest mistrzowskie. To najczesciej otwierana stronka u mnie na kompie. Oby tak dalej i oby bylo nas coraz wiecej. :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :love: :love: :love: :jdm: :jdm: :love: :love: :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
PePo
#Civic4g Member

Post autor: PePo »

Spoznione ale szczere zyczenia dla naszego wspanialego forum. :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :urodziny: :love:
Ostatnio zmieniony 2008-02-16, 12:01 przez PePo, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
ODPOWIEDZ