Wszystko znowu sie posypało, z tymi nieprzeczytanymi postami to uciążliwa sprawa, zdjęcia w temacie o felgach jdm są z jakichś spotów, niestety nie znam się na php bo najwyrazniej DODiemu nie zależy już na tym forum - sorry ziom ale tak to wygląda, wiem, że nie masz czasu ale może pozwól komuś to naprawić?
Btw wszyscy jesteśmy tutaj za darmo i każdy ma jakiś wkład w to forum mniejszy lub większy...
Jestem za zeby ktos tez mogl sie za to zabrac. Niekoniecznie przeciez ktos musi cos spieprzyc a moze duzo pomoc. Bo szczerze to troche dlugo to trwa. Nie zebym narzekal ale ktos tu musi cos pisac zeby cos sie ruszylo
zgadza sie forum nie dziala tak jak powinno, hmmm moze ktos powinien w koncu to ogarnac (powoli staje sie to uciazliwe)? Dodi z passwordem tez zamulal...
Wszystko było by może już zrobione z czyjąś pomocą lub bez niej, gdyby tylko hasła do ftpa i sqla które mi podał DODi były poprawne... nie rozpisujcie się już ani nie żalcie co nie działa poprawnie... dobrze wiemy co się skopało... starania są - ale możliwości póki co brak... Musimy z tym żyć