Strona/forum i jego ewolucja !
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Spokojnie - sprawa sie ciagnie bo mialem wakacje to po pierwsze i nie mialem wogole dostepu do neta. Bledy te sa spowodowane obowiazkowa aktualizajca calego skryptu phpbb by przemo do wersji v1.12.6. Po aktualizacji posypalo sie kilkanascie rzeczy na forum - jest to standardowe zachowanie skryptu przy wielu modach jakie mamy na civic4g.pl zainstalowane i dodane. Nad tym pracuje znowu od wczoraj ale nie moge dojsc do tego co jest przyczyna takiego bledu wyszukiwarki i pliku search.php. Mam nadzieje ze na dniach uda mi sie cos naprawic i doprowadzic to do ladu. A do tych co narzekaja: w d...ie to mam co myslicie bo wszystko co tu zrobilem i wykonuje robie calkowicie za darmo w czasie mojego prywatnego czasu jako pasjonat civica 4 generacji. Nie oczekuje zadnych pochwal ale nie zycze narzekania od ludzi ktorzy pewnie sami nie byliby w stanie tego naprawic. Pozdrawiam i 3majcie kciuki za naprawe forum...
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
ja nie narzekam choc faktycznie bledy sa ale jesli ktos chce cos znalezc to znajdzie to. sama napewno bym tego nie naprawila heh. a co do pochwal to napewno sie naleza bo ta stronka to kawal dobrej roboty. tak wiec czekamy na naprawy
3maj sie 
taką mnie natura stworzyła, aniołem nigdy nie byłam... *(=
Ajc jak dobrze ze mi sie nic takiego nie dzieje bo bym chyba oszalala
a swoja droga to do niektorych rzeczy idzie sie przyzwyczaic
najwazniejsze ze stronka wogole odpala a to ze niektore rzeczy sprawiaja zdziebko klopotow to dla prawdziwego fana 4g nie powinno byc to az takim problemem w dotarciu do interesujacego go postu heh
ale wene dostalam hahaha
raz nie zawsze
pozdrawiam 
taką mnie natura stworzyła, aniołem nigdy nie byłam... *(=
mi doskwiera tylko brak możliwości dodania obrazka do podpisu, troche sie napixelowałem i teraz chciałem ukazać to w podpisie a tu dupa
ale spoko może niedługo zostanie to naprawione
SKLEP MOTORYZACYJNY - AUTO-MECHANIKA - WULKANIZACJA - PROSTOWANIE FELG - USŁUGI PIASKOWANIA
KRAKÓW - F-VAT - zapraszam na PW - GG 1579201- 602 22 60 11
KRAKÓW - F-VAT - zapraszam na PW - GG 1579201- 602 22 60 11
- golem
- #Civic4g Member
- Auto:: Jazz
- Silnik:: 1.2
- Kontakt:
To już trochę długo trwa
.
Nie mogę oglądać profili, nie mogę czytać "nieprzeczytanych postów" lub też "bez odpowiedzi".
W moim tutorialu powywalało zdjęcia, które musiałem powstawiać na nowo. W poście o moim aucie też są podmienione zdjęcia. Nie mam nawet ich na dysku, żeby jeszcze raz załadować
Nie mówiąc już o piwnym panelu i wyszukiwaniu.
Szczerze powiedziawszy od czasu kiedy forum się posypało, coraz rzadziej tu zaglądam...
Nie mogę oglądać profili, nie mogę czytać "nieprzeczytanych postów" lub też "bez odpowiedzi".
W moim tutorialu powywalało zdjęcia, które musiałem powstawiać na nowo. W poście o moim aucie też są podmienione zdjęcia. Nie mam nawet ich na dysku, żeby jeszcze raz załadować
Nie mówiąc już o piwnym panelu i wyszukiwaniu.
Szczerze powiedziawszy od czasu kiedy forum się posypało, coraz rzadziej tu zaglądam...