Koszulki klubowe - Ankieta !!!
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- kodzin
- Administrator
- Auto:: EC4 ED2 ED4
- Silnik:: d15b d14 d16a7
- Kontakt:
no dobra dobra nie jestem znawca, hanie mam dopiero 2 miechy
, to byla milosc od pierwszego wejzenia 
---->Zdjęcia rodzinne<----
- R3D3MPTION
- #Civic4g Member
Zapisy
http://www.civic4g.pl/forum/topics7/3492.htm
Coś Wam słabo idzie to zamawianie
w takim tempie obyśmy nie czekali do lipca.
Coś Wam słabo idzie to zamawianie
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

ZlewiK pisze:Zapisy![]()
![]()
http://www.civic4g.pl/forum/topics7/3492.htm
Coś Wam słabo idzie to zamawianiew takim tempie obyśmy nie czekali do lipca.
ziomy zapisywac sie , placic wiosna idzie !!!!!!!!
Jeśli dalej tak będzie, to koszulek w ogóle nie będzie, chyba, że każdemu babcia wyhaftuje.kosa pisze:jesli dalej bedzie tak wspaniale zainteresowanie to koszulki beda na przyszly rok
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
[4g, 4d, 4ever]
[4g, 4d, 4ever]
Z tego co widze to jak każdy chciał koszulke to tak teraz jak wszyscy zobaczyli ceny to widze ze juz nikt nie chce!!
Ja jestem chetny na 2 ale nie widze jak narazie sensu aby wpłacac pieniadze skoro frekwencja jest tak beznadziejna jak narazie poczekam aż będzie więcej chętnych!!
Ja proponuje chyba jednak zeby zrobic druga liste z tych co sa chetni i dopiero potem zbierac pieniadze bo w ten sposób nie ma żadnej mobilizacji mi sie wydaje!!
Ja jestem chetny na 2 ale nie widze jak narazie sensu aby wpłacac pieniadze skoro frekwencja jest tak beznadziejna jak narazie poczekam aż będzie więcej chętnych!!
Ja proponuje chyba jednak zeby zrobic druga liste z tych co sa chetni i dopiero potem zbierac pieniadze bo w ten sposób nie ma żadnej mobilizacji mi sie wydaje!!
Na 1/4 ET 16,3 Stalowa Wola
Passion for excelenc
Passion for excelenc