Masz problem z telefonem GSM?? Pisz!
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Masz problem z telefonem GSM?? Pisz!
Jaki jest koszt wyświetlacza + wymiany w se k770i?
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przeze mnie. Maksymalna liczba znaków to 255.
ja mam pytanko!
Czy nie było by możliwości przelutować gniazdo (mini usb) w mio A701 ???
W servisie mio powiedzieli mi że wymiana płyty (koszt 100 $)
Jeśli mógłbyś na to popatrzeć to wyślę ci go pocztą !
Czy nie było by możliwości przelutować gniazdo (mini usb) w mio A701 ???
W servisie mio powiedzieli mi że wymiana płyty (koszt 100 $)
Jeśli mógłbyś na to popatrzeć to wyślę ci go pocztą !

Czesc
Ja mam SE W580i i ostatnio cos mu sie stalo. Podladowalem sobie baterie do konca, wyciagnalem i postawilem na biurku. Wyszedlem, przyszedlem po 20 minutach i sprawdzielm czy ktos nie dzwonil badz cos. Telefon z tylu byl goracy, nie tam gdzie bateria, a nad nia (chyba procesorek jakis tam jest). Od tego czasu co naladuje telefon bateria trzyma max pare godzin,
Ostatnio ladowalem do 23, polazlem spac, a rano o 5 telefon byl wylaczony.
Co sie z tym stalo?
Dodam, ze zdjalem obudowe i na tym procesorku czy co to jest jest napisana "2" niebieskim markerem. Czy to aby na pewno oryginalny osprzet SE? Czy kupilem droga podrobe z allegro?
Ja mam SE W580i i ostatnio cos mu sie stalo. Podladowalem sobie baterie do konca, wyciagnalem i postawilem na biurku. Wyszedlem, przyszedlem po 20 minutach i sprawdzielm czy ktos nie dzwonil badz cos. Telefon z tylu byl goracy, nie tam gdzie bateria, a nad nia (chyba procesorek jakis tam jest). Od tego czasu co naladuje telefon bateria trzyma max pare godzin,
Ostatnio ladowalem do 23, polazlem spac, a rano o 5 telefon byl wylaczony.
Co sie z tym stalo?
Dodam, ze zdjalem obudowe i na tym procesorku czy co to jest jest napisana "2" niebieskim markerem. Czy to aby na pewno oryginalny osprzet SE? Czy kupilem droga podrobe z allegro?