Podobnie jest ze smyczami - mimo że zapisy zakończyły sie na początku grudnia ośmiu klubowiczów nadal nie dokonało wpłat i chyba z tego powodu smyczki mają opóźnienie.
Mam nadzieję że temat ruszy z miejsca tzn zwiększy się liczba chętnych (tylko 55 kalendarzy na 60 potrzebnych do zamowienia) oraz chętni którzy zadeklarowali zakup wpłacą należności.
Na przyszłość (np. przy zapisach na koszlki) proponowałbym wywalać z listy chętnych wszystkich klubowiczów którzy dali plamę w poprzednich zapisach, wpłatach itd.
Na przyszłość będzie inaczej Tylko temat zapisów i lista - a na liście tylko osoby które dokonają wpłaty z góry. Reszta wogóle nie będzie brana pod uwagę...
[OT]Smycze lada dzień będą do odebrania mimo że brakuje mi ok ~150pln ale może znajdę $ i założę.[/OT]
Wracając do kalendarzy to też trzebabędzie założyć $. A kiedy będą ? Sam arszenik do końca nie wie, bo jest ruch w interesie podobno... ale w styczniu to muszą być. (Fotka na styczeń będzie ze zlotu, żeby żaden autor zdjęcia nie był pokrzywdzony).
K**** ludzie czemu nie wpłacacie kasy???
Na liście widać sporo osób które często udzielają się na forum i pozwalają sobie na takie zaniedbania?! Większość z nas postarała się i wpłaciła pieniądze szybko aby ruszyła robota i wszyscy mieli kalendarze na czas ale niestety są też ludzie którzy mają to w ! Wstyd, oj
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przeze mnie. Maksymalna liczba znaków to 255.
www.TGauto.pl
600-27-41-56
Oficjalny sprzedawca: Ultralite, Buddy Club, Ksport, D2racing.
W ofercie: Koni , Bilstein, EBC, Mak, TSR i wiele innych
!Sprowadzamy wszystkie części na zamówienie!