pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: pseudoshoutbox (cz.2) - poprzedni topik miał 11613 postów :)
Hmm mam 1 km kabla do rozwalenia na miedź a 5 odcinków 3 m robiłem godzinę i więcej się nie zrobi bo w palcach czuję mrowienie od cięcia izolacji... Będzie zabawa na "długie zimowe wieczory" + muszę dokupić karton nożyków do papieru 
Elite 3000
flejm pisze:myślę żebyś nie zdążył zredukować biegu
DobreDzida pisze:Gdyby Tobie łada siedziała na zderzaku też byś się nie spinał...qsh86 pisze:Dziś siedziałem na zderzaku nowej m3 ale kierownik nie chciał pokazać co potrafi
Byłem ciekawy co potrafi bo ostatnio oglądałem porównanie bmw m3, nissan GTR, porsche gt2 i o dziwo bmw wygrało

..........
"Tam gdzie zaczyna się pasja, tam kończy się ekonomia"
- Wojtuuus
- #Civic4g Member
- Auto:: i-VT
- Silnik:: B16A1
Ogólnie to nie śmiejmy się, bo zima ma być zaskakująca tego roku
Jak dobrze, że moja będzie siedziała w ciepłym garażu. 
Moja śmiga codziennie a nocuje w podziemnym parkingu 
To kiedy zakładamy zimówki ? 
wszystkie części z ED7 po kolizji -> Kraków/okolice
Mam pytanko czy d15z3 podejdzie bez problemu do 4g ? Bo mam dosyć mojej bojowej d13 już po raz drugi wysrała uszczelkę pod głowicą, głowica była planowana, blok był zabielony, i metalowa uszczelkę wydmuchało(pewnie przez kompresje powyżej 16.5atm na każdym garku). Także myślę o d15z3 bo mam okazje wyrwać za dobre pieniążki, wiem ze to v-tec-e wiec rewelacji się nie spodziewam.
EC8+ d13z6>>ED4 d16a7>>D16b2 sedan skasowany
Powrót ED3 USDM i EH6 d16z6
Powrót ED3 USDM i EH6 d16z6
jak tam glowy po weekendach nie bola?:D
Mnie też czeka przygotowanie do zimy - komplet zawiasu seria już mam, tylko trzeba założyć sprężyny, bo samemu nie dałem rady ich ścisnąć bez ściągaczy.
Poza tym odnowiłem stalówki, ale jeszcze nie mam opon na nie. Dolot seria zakładam
i pozbywam się małej tablicy w rogu zderzaka, zakładam normalną.
Ale ja będę robić to wszystko po 1 listopada, najpewniej koło weekendu związanego z 11 listopada
Poza tym odnowiłem stalówki, ale jeszcze nie mam opon na nie. Dolot seria zakładam
Ale ja będę robić to wszystko po 1 listopada, najpewniej koło weekendu związanego z 11 listopada
Elite 3000
Ludzie.... załóżcie Sobie nowe poduszki sprężyn. Nawet na B8 można mieć odrobinę komfortu