Naklejki klubowe - Zapisy !!!

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
zico
#Civic4g Member

Post autor: zico »

Dzida do mnie wyslij tak zeby byly w piątek :) w niedziele jade do poznania na TOYO Drifting Cup wiec trza sie pokazać :D
Obrazek
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Dzida »

Każdemu wyślę w tym samym momencie, być może nawet skocze na pocztę główną stamtąd wszystko szybciej wychodzi, to kwestia waszej poczty kiedy dostaniecie.

P.S. MichałO też zrobił duży zamęt jeśli chodzi o naklejki, piwa mu :)
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
demo
#Civic4g Friend

Post autor: demo »

dzida a te listy priorytetem wyslales??
Awatar użytkownika
Proti
#Civic4g Member

Post autor: Proti »

demo pisze:dzida a te listy priorytetem wyslales??
z pewnego źrógła wiem że jest obsówa nie z winy chłopaków z forum i wlepy będą w poniedziałek ;)
Awatar użytkownika
zico
#Civic4g Member

Post autor: zico »

WHAT?????
Obrazek
Dzida
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Dzida »

Postaram się sprostować wszystko najszybciej jak się da :)

Wczoraj, kiedy klamka zapała, podliczyłem naklejki, dałem INFO MichałowiO, ile jakich naklejek potrzeba, on pojechał do wykonawcy, poinformowali go, że mają robotę, ale prawdopodobnie wczoraj (w Czwartek) naklejki będą do odbioru. Wszystko było przygotowane, ale ZONK. Firma, która nam to robi poinformowała że całość przeciągnie się do Poniedziałku, odbiór naklejek już na 100% nastąpi 23 Kwietnia. Koperty gotowe, adresy poukładane, znaczki i naklejki priorytet są.

Robimy co możemy, przepraszam za poślizg, ale wiecie, siła wyższa... Całość w poniedziałek zostanie wysłana, częśc będzie miała we wtorek u siebie, większość zapewne w środę...

Nie ma powodów do paniki - to i tak najszybsze zapisy na cokolwiek na naszym forum, narazie wszyscy organizacyjnie dajemy radę...

Co jeszcze... ->

Pierwsza tura zapisów na naklejki zamknięta, osoby które znajdują się na liście w pierwszym poście niestety - nawet Ci, którzy zapłacili - trafili do drugiej tury, ilość potrzebnych naklejek poszła do firmy, nie chcemy robić kaszy i zamętu.

Jednocześnie ruszyła druga tura zapisów - prawdopodobnie ostatnia bo ilość naklejek jaką jesteśmy zdolni pochłonąć będzie się kończyła, ale byłbym o tą drugą setkę spokojny. Zasady te same, lista wpłat będzie aktualizowana rzadziej z powodu mojej nieobecności.

W razie pytań - atakujcie zlewika, ale adresy cały czas przesyłajcie do mnie na PW. W razie pytań na szybko - atakujcie ZlewiKa, on poda wam do mnie namiar na GSM.

To tyle, pozdro dla wszystkich, i jeszcze raz wielkie sorry za poślizg!!
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
MichałO
#Civic4g Member

...

Post autor: MichałO »

Witam ja również z tego miejsca chciałbym przeprosić wszystkich za tego miejsca naklejki bede słał w poniedziałek około godziny 10:00 jak tylko je odbiore pozdrawiam
...
Awatar użytkownika
bencol
#Civic4g Member

Post autor: bencol »

Dzida, MichałO, , spoko nie ma problemu ;) :)
Awatar użytkownika
Miłosz
#Civic4g Member

Post autor: Miłosz »

Spokojnie chłopaki, wazne zeby były i zeby byly ładne :)
blazejski
#Civic4g Member

Post autor: blazejski »

Piwko dla Ciebie Dzida, za ogarniecie naklejek :padam:
pozdro
Wiele planow lecz wszystko w swoim czasie...
MichałO
#Civic4g Member

Naklejki

Panowie właśnie skończyłem selekcje naklejanie zaklejanie itp. itd. ide na poczte naklejki zostana dostarczone z dniem jutrzejszym lub w środę 25.04 otrzymają osoby:

kodzintm
typ-r
Demo
Bencol
udar rs
Matx2
Tolo-shuttle
Tfidos
Czajen
Kulesz
Jejcop
Plopek
Irek C
Zuzka
Szadi
Miłosz
Zico
Zlewik
Ramzy83
Bazan
Siviq
Przemolin
Mike
Blazejski
Mlody64ke
Dzida
P-a-b-u

Reszta niech niepłacze bo dzisiaj byłem w fabryce skąd odbierałem naklejki i okazało się że zrobili ich o wiele za dużo szansa na zdobycie takowych naklejek jeszcze istnieje. Pozdrawiam wszystkich jak dojdą naklejki to stawiajcie piwka dla mnie i dla Dzidy Pozdrawiam wszystkich :) i mam nadzieję że się wam będą podobać :)
...
MichałO
#Civic4g Member

Naklejki

Właśnie wróciłem z poczty naklejki zostały wysłane pozdrawiam :hyhy:
...
Zablokowany