Rowniez widzialem to auto ale to bylo jakis czas temu chyba jakos we wrzesniu samochod nadaje sie tylko na zlom strasznie dobity nawet zadna blacha by sie neinadawala do wziecia
Ten rok i taki przebieg?No ale może.Wygląda ładnie,ale trzeba było by go dokładnie obejrzeć.Ja w zeszłym roku kupiłem z silnikiem D15B2 z 91r za 5500 razem z cłem i innymi opłatami mnie wyszło nawet z ubezpieczeniem na rok. Jeżeli faktycznie jest dobra to myśle że warto
Masz problem z autem możemy ci pomóc,naprawy bieżące,swapy,układy hamulcowe,elektryka.Zapraszamy 505 - 225 - 052 , 510 - 213 - 585
bo mysle zeby ja kupic , obnizyc , maske na czarno i dach, ladne fele i zrobic jdm wersje , a malowana byla pol roku temu cala oprocz komory silnika na bialo wiec spoko, orginalny kolor tez byl bialy.
no na pewno konikow jest 108 ale i tak nei jest zle. Na pewno wiem juz ze jest drugim wlascicielem bo mam pismo wiec spoko. We wtorek moze ja wezme zobaczymy. Mysle ze cena przystepna.
[ Dodano: 2006-04-28, 10:32 ]
tylko powiedzcie mi czemu ED7 nie ma wspomagania ?? A moja 1.5 miala . Troche glupie bo wieksza moc a nie ma wspomagania. A jak wloze szerokie kola to bede mial problem , no i rece wyrobione ;p . Jaki jest koszt zalozenia wspomagania??