Problem z 4G i dziewczyną

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
BASTA85
#Civic4g Member

Post autor: BASTA85 »

no gadalem , gadalem znia i stwierdzila ze sie nie bedzie juz wtracac i moge kupic co chce :P , oj te baby ......
Awatar użytkownika
Kedar
#Civic4g Member

Post autor: Kedar »

SERDECZNE GRATULACJE :!: :!: I prezentuj jak najwczesniej, co kupisz :D
CIVIC Rulez!

U mnie właśnie gra: Obrazek

<script type="text/javascript" src="http://www.otwieramy.pl/baner_otwieramy ... "></script>
Awatar użytkownika
wh00per
#Civic4g Member

Post autor: wh00per »

GRATULUJE!!!!!!!!
noo, to wyglada na to ze przybedzie nam hondziarza:D

ale pewnie foch jest ostry??
Awatar użytkownika
BASTA85
#Civic4g Member

Post autor: BASTA85 »

no zdam relacje, mysle nad kupnem we wakacje. Zobaczymy czy starczy mi kasy na ee9 a jak nie to bedzie ED7. Ale jakas 4G na pewno bedzie :P :padam: :cwaniak:
Awatar użytkownika
Dzilas
#Civic4g Friend

Post autor: Dzilas »

GRATULACJE !! :ok:

zapodam jeszcze cytaj pewnej znajomej jak kiedyś pokazałem jej 4gen i powiedziałem, że ładne autko:
łeee... takie niskie, szerokie i kwadratowe :wstyd: :wstyd: :wstyd:

przepraszam za jej słowa :wstyd:
Awatar użytkownika
wh00per
#Civic4g Member

Post autor: wh00per »

zaloze sie ze miala szeroki tylek i jej sie zaginal w kwadracik na tluszczyku i krotkie nogi skad kompleks.

PS> to mial byc zart i nikogo nie mial obrazic LoL
Scroodge

Post autor: Scroodge »

a moja znajoma powiedziala jak pierwszy raz zobaczyla moja bryczke :
Ej ale przeciez to nie jest nowe auto tak?? hehe tak bylo wypucowane :P
a za 5 min powiedziala zwoooooolnijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!! A ja jechalem tylko 80km/h hehe :D
Awatar użytkownika
Michuu
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: Michuu »

Dj - naprawde zmien dziewczyne :)
Pozaty z tego co wiem to 2ga polowka poninna wspierac swojego rycerza choc by dobrym slowem a nie odrazu ble ble ble.
Pozatym jezeli bedzie miala jeszcze jakies Ale przyslij ja domnie przewioze ja z zamknietym budzikiem to odrazu zmieni zdanie :)))
Awatar użytkownika
Randal
#Civic4g Friend

Post autor: Randal »

Ehh a myślałem że tylko ja mam konflikt kobieta-honda.
W sumie się nie dziwie bo sporo czasu spędzam przy autku ale doszliśmy do tego że nie rozmawiam z nią na ten temat. Czasami padają tylko pytania "czy już skończyłeś robić samochód?"... i moje odpowiedzi: "tak, ale to dopiero początek ;)"
Pomimo marudzenia na temat autka moja kobita lubi honde i bardzo się jej podoba 4g.
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przeze mnie. Maksymalna liczba znaków to 255.
Scroodge

Post autor: Scroodge »

wlasnie mysle ze jak bys przy niej zamknol budzik to juz nigdy by nic dobrego o 4gen nie powiedziala hehe serio takie juz baby sa ;/
Awatar użytkownika
BIGer
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: BIGer »

Gdy kupiłem swoją hanię nie obyło sie bez komentarzy: pierwszy wygłosili Rodzice "... przyjechałeś taaaką mała hondą...", drugi był braciak, że 5g jest ładniejsze "... bo lakierowane zderzaki, i zaokrąglenia...". Bliska Przyjaciółka gdy odbierałem ją z lotniska na pytanie "Czy Ci się podoba?" odpowiedziała tylko że "Myślałam, że będzie większa". Szybko się przekonała że miejsca jest sporo ;) a autko mimo niepozornego wyglądu (niby stare itd) nie jednen nowszy wózek zostawiała daleko za sobą. Niestety po tygodniu ponownie wyjechała i nie mogłem w pełni zaprezentować Jej innych zalet civic'a 4g. Jak ktoś z moich przedmówców określił "próg ględzenia" nie jest wyskalowany w km/h lecz niestety w obr./min. po przekroczeni 5.000 zaczyna się "Zwolnij, czemu tak pędzisz?"

OT: Kobiety NIE tolerują konkurencji!!! A czym są dla Nich nasze hanie!?!

Pozdowienia dla Wszystkich
Awatar użytkownika
Kedar
#Civic4g Member

Post autor: Kedar »

Czy ja wiem. Konkurencja to moze nie, ale czuja sie czasem niedoceniane, jak grzebiemy w autkach :)
CIVIC Rulez!

U mnie właśnie gra: Obrazek

<script type="text/javascript" src="http://www.otwieramy.pl/baner_otwieramy ... "></script>
ODPOWIEDZ