Nowa Edycja naklejek - Civic 4g Fanatics
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
- el_kozako
- #Civic4g Member
Re: Nowa Edycja naklejek - Civic 4g Fanatics
To kiedy robimy jakąś liste ? 
Zajmę sie tematem w przyszły weekend, bo narazie mam urwanie jaj.
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
nie no kastring
dzida co sie z Toba dzieje ostatnio na nic nie masz czasu, zwolnij chlopie odpocznij troche
- el_kozako
- #Civic4g Member
Nie ma opierdalania się
Naklejeczki muszą być hardkorowe 
i jak naklejki idzie coś do przodu?
Sesja.
Do przodu narazie socjologia i marketing, jeszcze stata, komunikowanie, psychologia, polityka, unia europejska...
Do przodu narazie socjologia i marketing, jeszcze stata, komunikowanie, psychologia, polityka, unia europejska...
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
a i nie zapomnij napisać podania o rozpatrzenie sprawy w sejmie 
dzida to powodzenia, System Eliminacji Studentow Jest Aktywny
witam mam pytanko meze i jakas naklejka na concerto by sie znalazła

- scanikwwo
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Nie chcę tutaj nikomu robić koło pióra, ale może ktoś inny chce podjąć się druku i rozprowadzania naklejek, skoro Dzida sam stwierdził, że nie ma czasu pierdnąć? Wszyscy się napalili na lepy, a teraz czekamy nie wiedząc do kiedy. Dzida - nie odbierz tego jako odbieranie Ci powierzonego zadania. Sam nejlepiej wypowiedz się czy chcesz, aby ktoś inny zajął się wykonawstwem.
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
Serdecznie pozdrawiam!
Serdecznie pozdrawiam!
Ja - tak jak napisałem, najchętniej zająłbym się dystrybowaniem naklejek. Mogę założyć za nie ze swoich pieniędzy, a potem zbierać kasę na konto i regularnie wysyłać.
Tym będę zajmował się na bieżąco na 100% z tego powodu, że mam bite 10 rachunków bankowych, jeden mogę poświecić naklejkom - więc kasa będzie bezpieczna.
Po drugie jestem codziennie na poczcie z racji wysyłania różnych Hapartswocyh części.
Jeżeli ktoś ma opcje wydrukowania, ale nie chce mu się dystrybuować - zapraszam do współpracy
Ja z racji sesji nie mam sekundy czasu naprawde na takie rzeczy, ale bede mial po egzminach moge sie tym zajac, jak nie zglosi sie nikt wczesniej
Tym będę zajmował się na bieżąco na 100% z tego powodu, że mam bite 10 rachunków bankowych, jeden mogę poświecić naklejkom - więc kasa będzie bezpieczna.
Po drugie jestem codziennie na poczcie z racji wysyłania różnych Hapartswocyh części.
Jeżeli ktoś ma opcje wydrukowania, ale nie chce mu się dystrybuować - zapraszam do współpracy
Ja z racji sesji nie mam sekundy czasu naprawde na takie rzeczy, ale bede mial po egzminach moge sie tym zajac, jak nie zglosi sie nikt wczesniej