oki - dzieki własnie znalazłem na necie ta sama definicje i z wooxem ja tłumaczylismy... nie wiem jak to nazwac w skrócie wiec wywaliłem to z tabeli...
pozatym mniej wiecej przygotowałem juz nastepujace stronki:
Chwilowo forum jest w trakcie przebudowy stylu... Za utrudnienia przepraszam... ale chce to dostosować pod kolor stronki czyli w czarno szarych odcieniach... Myśle ze jutro uda mi sie to skończyć... Stronka jak zauwazyliście juz jest prawie skończona....
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
Dobra - w sumie to rzeczywiscie biały bylo duzo bardziej czytelne.... Niech narzie zostanie biale... wprowadziłem jedynie małe poprawki i obramówke czarna... I narazie niech i tak bedzie
Bardzo prosze o wpłate pieniażków na domene. Bo czas ucieka i skonczy sie promocja... Nie chce być nachalny, ale chwilowo mam 15 zl na koncie z czego 5 zł wpłata od barteza... także czekam na przelewy 5zł Pozdro - DODi
ok spoko tylko podaj konto bo jakos pierwsze slysze o sciepie .... nie wiem moze mi to gdzies umknelo czy przeoczylem jesli gdzies jest juz temat zalozony to prosze o linka
Dostałem wpłatę od Szybika i od Kosy dzisiaj. Resztę wyłoże ze swoich. Czekam jeszcze na wpłate od około 2-3 osób.... Dziekuje tym którzy wpłacili do tej pory. Zaraz płace za domene !!!