Naklejki klubowe - Zapisy !!!
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Sitodruk, sitodruk, szukam kogoś kto ZROBI NAKLEJKI W WARSZAWIE, ze 2-3 wzory, około setki sztuk.
Logistyką mogę się zająć ja, bo uważam że samo rozprowadzanie szło mi nieźle, ale w kwestii wykonania leże, kwicze i jestem tego świadomy.
W tym momencie NIE MA NIC, jeżeli ktoś zna kogoś kto jest w stanie to zrobić w jakiejś akceptoalnej cenie - walcie!
Logistyką mogę się zająć ja, bo uważam że samo rozprowadzanie szło mi nieźle, ale w kwestii wykonania leże, kwicze i jestem tego świadomy.
W tym momencie NIE MA NIC, jeżeli ktoś zna kogoś kto jest w stanie to zrobić w jakiejś akceptoalnej cenie - walcie!
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
Re: Naklejki klubowe - Zapisy !!!
No wlasnie jak wyglada sprawa z tymi nalejkami bo tez bylbym chetny na takie??
Cały czas czekam na propozycje druku 50-100 egzamplarzy 2-3 wzorów w ludzkiej cenie... Tylko Wawa i okolice wchodza w gre.
Najlepszy sklep internetowy z częściami do samochodów marki Honda. Tworzony z Pasji.
- master22civ
- #Civic4g Member
może by tak ruszyć temat naklejek z folii civic4g.pl kiedyś je robiłem dla klubowiczów myślę, że od tego czasu wielu przybyło i pewnie chcieliby mieć takowe na swoich furkach.
ja tez chetny na naklejki:)
Pierścienie NRP 150zł /kpl D16Z, D16y B16, panewki ACL RACE D seria 330zł/kpl wał
Wieksze zamówienia jeszcze taniej!!
tel.500410476, strona-www.merfiebay.com
Wieksze zamówienia jeszcze taniej!!
tel.500410476, strona-www.merfiebay.com
- Biesiadnik
- #Civic4g Member
Dobra może ja się wtrące ostateń raz 
Ja generalnie nie mam dojścia/układów/szczęścia nie wiem czego jeszcze, nie moge znaleźć w Wawie firmy która zrobi to nieźle w ludzkich pieniądzach. Najlepiej pasowałby nam jakiś sitodruk bla bla bla, ale nie o tym chciałem pisać.
Ja jako że często bywam na forum, sporo osób mnie zna, i logistyka z mojej strony działa nieźle (generalnie wypad na poczte jest prawie co dziennie, a raz na dwa dni na pewno), mogę wziąć na swoją klatę wysyłanie naklejek to ludzi, zbieranie kasy na swoje konto i ogarnianiem tematu... Po prostu wyprodukujcie to, wyślijscie do mnie wszystkie naklejki, a ja potem porozsyłam to ludziom...
Tyle mogę pomóc, generalnie bezterminowo moge to robic cały czas
Ja generalnie nie mam dojścia/układów/szczęścia nie wiem czego jeszcze, nie moge znaleźć w Wawie firmy która zrobi to nieźle w ludzkich pieniądzach. Najlepiej pasowałby nam jakiś sitodruk bla bla bla, ale nie o tym chciałem pisać.
Ja jako że często bywam na forum, sporo osób mnie zna, i logistyka z mojej strony działa nieźle (generalnie wypad na poczte jest prawie co dziennie, a raz na dwa dni na pewno), mogę wziąć na swoją klatę wysyłanie naklejek to ludzi, zbieranie kasy na swoje konto i ogarnianiem tematu... Po prostu wyprodukujcie to, wyślijscie do mnie wszystkie naklejki, a ja potem porozsyłam to ludziom...
Tyle mogę pomóc, generalnie bezterminowo moge to robic cały czas
Od siebie dodam ze naklejki z pierwszego postu mi sie bardziej podobaly ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)