MAMY EURO 2012 !!! :)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Nie no kiedyś udało nam się pogonić Turków a inni w Europie wymiękalibeddom pisze:choc raz cos nam sie udalo...
Najpierw musieliby wiedzieć gdzie oni leżąZlewik pisze:W końcu będą wiedzieć gdzie Polska leży.
Trochę więcej optymizmu by się przydało, ziąJKL pisze:Ale będzie wstyd
Na szczęście tym razem ktoś im będzie patrzył na ręce na tyle dokładnie, że ze złamanego grosza będą się musieli rozliczyćnosql pisze:jakoś nie chce mi się wierzyć w te drogi, znając nasz raząd to pieniądze na drogi pójdą na łatanie dziury budżetowej albo na nowe samochody rządowe lub na jeszcze inny szczytny cel
Nie będzie tak źleLipek pisze:Jeżeli okaże się że masz racje to tylko ztąd uciekać niestety
Ano nie brała nigdy udziału, nawet jak była trzecia na ŚwiecieZlewik pisze:No podobno Polska nie brała nigdy udziału w MEbędą mieli okazje poszaleć pierwszy raz, chybaże wejdą do ME 2008
Pozostaje jeszcze jedna sprawa... kto te drogi będzie nam budował jak wszyscy za granicą siedzą
A drogi wybudują nam ludzie z importu - Polacy budują Anglikom, Polakom wybudują Chińczycy
Kwestia gustuLipek pisze:Niech japonki przyjadą do nasOne są śliczne (oczywiscie nie wszystkie)
Powtórzę to co zawsze w takich sytuacjach - dobre OT nie jest złeZlewik pisze:Znowu temat poszedł w inną stronę
Się na quotowałem
Pozdr
P.S. Jakby to powiedział mój kumpel - nie srajcie ogniem, będzie dobrze
Z tego co się orientuję na piłce, a nie orientuję się za bardzozayonnc pisze:Ano nie brała nigdy udziału, nawet jak była trzecia na ŚwiecieCo zdarzyło się dwukrotnie zresztą
![]()
Co do organizacji ME 2012 musimy wierzyć w to że przyniesie to więcej korzyści Polsce niż strat. I tak jak wszyscy dzisiaj mówią - "Dostaliśmy ogromną szansę, którą musimy wykorzystać." ...więc korzystajmy z niej bo nigdy się nic u nas nie będzie działo i znowu będą wszyscy marudzić. Ja się cieszę
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

Już nas nie lubią za to...
Pozostawię to bez komentarza...
Więcej tutaj"Polska, wierny pies łańcuchowy USA i Unii Europejskiej, dostała od UEFA solidną kość" - podkreśla w czwartek wielkonakładowa "Komsomolskaja Prawda", komentując przyznanie Ukrainie i Polsce prawa do zorganizowania finałów piłkarskich mistrzostw Europy w 2012 roku.
Pozostawię to bez komentarza...
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

No ja już nie pamiętam jak to jest z eliminacjami do MŚ i ME ale zapewne coś w tym jest skoro nie mogliśmy się tam zakwalifikować.
A co do komentarza rosyjskich gazet - to cóż o ile pamiętam to akurat oni okupowali wschodnie rejony Polski i Ukrainę (która przed rozbiorami należała do Polski) i to przez ponad 100 lat. Także niech tak nie kozaczą. Poza tym to raczej powinien być dla nich wyraźny sygnał, że Europa ma ich i polityki kremla powoli dość. A od lat wiadomo, że decyzje o miejscu odbywania się ważnych imprez sportowych są podyktowane względami politycznymi więc nic nowego nie odkryli. Poza tym nie wiem czy wiedzą ale we Włoszech odbyło się już mnóstwo tego typu imprez a w Polsce czy na Ukrainie żadna - i coś mi się nie wydaje, że to Włosi byli faworytami bo Michael Platini sympatyzuje z Polską
W końcu zna trochę Bońka
Śmieszne jest to, jak bardzo prasa rosyjska jest uzależniona od głosu kremla i jak bardzo jest kontrolowana.
Cóż możemy im tylko współczuć.
Pozdr
A co do komentarza rosyjskich gazet - to cóż o ile pamiętam to akurat oni okupowali wschodnie rejony Polski i Ukrainę (która przed rozbiorami należała do Polski) i to przez ponad 100 lat. Także niech tak nie kozaczą. Poza tym to raczej powinien być dla nich wyraźny sygnał, że Europa ma ich i polityki kremla powoli dość. A od lat wiadomo, że decyzje o miejscu odbywania się ważnych imprez sportowych są podyktowane względami politycznymi więc nic nowego nie odkryli. Poza tym nie wiem czy wiedzą ale we Włoszech odbyło się już mnóstwo tego typu imprez a w Polsce czy na Ukrainie żadna - i coś mi się nie wydaje, że to Włosi byli faworytami bo Michael Platini sympatyzuje z Polską
Śmieszne jest to, jak bardzo prasa rosyjska jest uzależniona od głosu kremla i jak bardzo jest kontrolowana.
Cóż możemy im tylko współczuć.
Pozdr
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku