jestem na tym forum ok 6 lat i nikomu nie przeszkadzalo to co robilem do tej pory, a nawet jak przeszkadzalo to widocznie nie az tak bardzo jak dla Yankola, od kiedy dostal @ to nagle wozi sie jak woźny. To nie jego wlasnosc i nie bede mu sie kłaniał w pas bo nie ma powodow, i nie bede robil nic pod jego dyktando, tyle ode mnie
Stoki - uwazaj bo dostaniesz warna za to ze nic konkretnego nie wnosisz do tematu.
Autentycznie od pewnego czasu dzieje sie tu dobry cyrk warny lecą na lewo i prawo szczerze też mam na nie wy..........pisze co uważam pisze co chcę, jak potrzeba neguje chyba po to jest te forum żeby pisać a nie żeby milczeć LUDZIE OGARNIJCIE SIE
100% LUSTRACJA YEAAAA
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
Cieszy to, że część z Was rozumie, że forum to nie śmietnik i, że czasami lepiej nie napisać nic niż pisać cokolwiek dla samego faktu pisania.
Tak jak napisał Dzida - zbyt dużo rozpasania jest tu na forum. I owszem, części z Was trochę inne, wyższe standardy moderowania pewnie podobać się nie będą, bo "jak to tak, kiedyś to sobie mogłem pisać cokolwiek i nikomu to nie przeszkadzało" ale zmiany są konieczne. Nie chodzi o to, żeby mieć milion tematów, 100 milionów postów i 0 merytorycznej treści. Potem człowiek chce coś odnaleźć i nie ma takiej możliwości bo tematy są tak rozmyte, że często już na drugiej stronie dyskusja toczy się na inny temat. Chyba nie o to nam chodzi? I chyba komu jak komu ale Wam, userom z tak długim stażem tym bardziej powinno zależeć na jakości treści a nie tylko na jej ilości??
Aha - i nie bójcie się - nikt tu nigdy nie dostał i nie dostanie warna za nic.
Moim zdaniem moderatorzy nie powinni mieć warnów więc mój pomysł jest taki że albo wyczyścić modom konto i za pierwszego warna na czystym koncie "traci się stanowisko" albo poprostu użytkownik z warnem nie może być modem i tyle. Moderator ma być nieskazitelny i nie może być postronny - w mojej opinii. Co wy na to ?
jak czyscic konta modom to i innym uzytkownikom tez bez wyjatkow
btw: http://civic4g.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=28635 ile mozna czekac az temat poleci badz user dostanie warna?
Ci mniej znani na forum maja jakis czasowy limit na ostrzezenie a Ci rozpoznawalni od razu z grubej rury? wow
Kirek pisze:Moim zdaniem moderatorzy nie powinni mieć warnów więc mój pomysł jest taki że albo wyczyścić modom konto i za pierwszego warna na czystym koncie "traci się stanowisko" albo poprostu użytkownik z warnem nie może być modem i tyle. Moderator ma być nieskazitelny i nie może być postronny - w mojej opinii. Co wy na to ?
Bzdura. Moderator to taki sam użytkownik jak każdy inny. Przykładowo czy policjant, który popełni jakieś wykroczenie (chociażby drogowe) nie może dalej pełnić służby?
Nie. Ale ma świecić przykładem. Moim zdaniem czyszczenie na forum jak najbardziej potrzebne. Yankol powinien zmienić ksywę na Laxigen, bo widzę że na przeczyszczenie działa. Bonio nie wkurzaj się - forum jest po to, żeby pisać, ale starajmy się pisać na temat. Zawsze. Z merytoryczną treścią. Wiem, że czasem Ci tego brakuje w postach, więc nie spinaj pośladów i się ogarnij troszkę. Nie piszę tego, żeby Ci pojechać, tylko dlatego, że autentycznie Cię lubię. Fajnie jest jak są zasady. I zasad się przestrzega. Wtedy wszystko jakoś się ładnie układa. Autentyczny pokłon za konkretne podejście do tematu.
Wolność słowa? TAK! Zasady? TAK!
Pogodzimy te dwie kwestie i będzie dobrze
BEZ WYJĄTKÓW - NIE PRZERABIAM KOMPUTERÓW, NIE WYPALAM KOŚCI, NIE UDZIELAM PORAD PRZEZ TELEFON.
scanikwwo pisze:Nie. Ale ma świecić przykładem. Moim zdaniem czyszczenie na forum jak najbardziej potrzebne. Yankol powinien zmienić ksywę na Laxigen, bo widzę że na przeczyszczenie działa. Bonio nie wkurzaj się - forum jest po to, żeby pisać, ale starajmy się pisać na temat. Zawsze. Z merytoryczną treścią. Wiem, że czasem Ci tego brakuje w postach, więc nie spinaj pośladów i się ogarnij troszkę. Nie piszę tego, żeby Ci pojechać, tylko dlatego, że autentycznie Cię lubię. Fajnie jest jak są zasady. I zasad się przestrzega. Wtedy wszystko jakoś się ładnie układa. Autentyczny pokłon za konkretne podejście do tematu.
Wolność słowa? TAK! Zasady? TAK!
Pogodzimy te dwie kwestie i będzie dobrze
dokładnie
dlatego są nowi moderatorzy
i dlatego pilnują porządku
Bonio, zasad pewnych trzeba przestrzegac
cytując 'Top Gun'
either obey them or you're history
Części do samochodów japońskich
Annex, Rydułtowy ul. Gajowa 11,(032) 457-82-73, 502 535 016