Zabrany dowód rejestracyjny

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Awatar użytkownika
Micha_zz
#Civic4g Friend

Re: Zabrany dowód rejestracyjny

Post autor: Micha_zz »

Banan_ pisze:nic Ci się grozi
tylko musisz jeździć z dowodem OC i tym kwitkiem gdzie miałeś zrobiony przegląd.
ja mam tak samo
kupiłem autko na czarnych blachach i tak mi jest je szkoda przerejstrowwywać,łądnie na ich wygląda :)
A jak to jest z następnym przeglądem? dostanę bez problemu kolejną karteczkę czy już bedę musiał przerejestrować? Gdy kupiłem samochód zamontowałem od razu do niego hak i pojechałem z nim na stację diag., tam dostałem kartkę że hak jest ok i z tym miałem jechać do WK żeby wbili mi w dowód, no ale że dowodu zmieniać nie chciałem więc tak jeździłem 2 tygodnie i wypadł termin przeglądu, więc pojechałem na tę samą stację diag., i pan diagnosta się bardzo krzywił dlaczego ten hak jeszcze nie wbity, no ale samochód przeszedł i dostałem właśnie tę kartkę z przeglądem. Nie wiem jak to będzie w tym roku jak znowu mnie zobaczy z tymi wszystkimi kartkami... Najwyżej skoczę na inną stację, mam niedaleko.

Najlepsze jest to że w obu tych świstkach jest błąd w numerze vin, w dowodzie zaczyna się od JMZ.... a na tych kartkach pisze KMZ.... Zauważyłem to dopiero po jakimś czasie ale już nie odważyłem się jechać na tą stację z tymi papierami... :wstyd:
ODPOWIEDZ