Dlaczego kupiliśmy "czwórkę" ? :P
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Re: Dlaczego kupiliśmy "czwórkę" ? :P
Są gusta i guściki, jeden pakuje w samochód, a drugi znaczki pocztowe 
-
marta
zakochałam się od pierwszego wejrzenia a najbardziej urzekło mnie wtedy przestronne wnętrze i deska, która mimo tego, że prosta, stara i kanciata to nie ciosana siekierą jak w np. w niemcach nawet młodszych. Może nie wygląda ale wcale nie jest zawalidrogą
i nie oszukujmy się kocham ją za wspomaganie
poza tym mało popularne wśród bab, tak więc ciesze się że nie jeżdze jakimś pierdołowatym dziewczyńskim autem
-
Stasiek
- #Civic4g Member
- Auto:: EC8 GA3
- Silnik:: D13B2
W 1994 ojciec kupił żelazko (wersja canada 1,5 dual point i wpakował się w straszne problemy z cłem jednak autko było warte głodowania) to na tamte czasy było ferrari w Rzeszowie - jeździło jak perszing.
później było parę innych hanek ale kiedy ja zainteresowałem się kupnem samochodu to wybór był oczywisty.
Sześć lat temu kupiłem moje ED7 i wydawało się że zostanie na wieki ale...
Ochajtałem się - wpadło trochę kasy i kupiłem civic VIgen coupe (błąd).
Żelaziwo sprzedałem.
Teraz planuję zakup civica IVgen i to już będzie dożywotnio.
Żadnym samochodem (nawet hondą) nie jeździło mi się tak super jak żelazkiem
później było parę innych hanek ale kiedy ja zainteresowałem się kupnem samochodu to wybór był oczywisty.
Sześć lat temu kupiłem moje ED7 i wydawało się że zostanie na wieki ale...
Ochajtałem się - wpadło trochę kasy i kupiłem civic VIgen coupe (błąd).
Żelaziwo sprzedałem.
Teraz planuję zakup civica IVgen i to już będzie dożywotnio.
Żadnym samochodem (nawet hondą) nie jeździło mi się tak super jak żelazkiem
ED7-D16Z2 -> EJ6-D16Y7 -> EJ6-D16Y8 ->MB9-D15Z8 -> EC8-D13B2 -> EC8-D13Z6
rodzice mieli opla calibre 2.0 115km i tym samochodem też jeździłem miał zostać dla mnie. I tak było przez jakiś czas dopóki dopóty kolega nie przewiózł swoją zapierda... 4gen. od tamtej pory coś mnie tchnęło. I nie potrafię tego wyjaśnić. Choć inne auta są wygodniejsze..... choć inne są szybsze...... mimo tych wszystkich mankamentów 4gen. jeździ mi się najlepiej ze wszystkich aut 
dawno temu (to była chyba 4 klasa podstawówki) nauczycielka muzyki wiozła mnie na jakiś konkurs swoim czarnym poliftowym ED7 (była czerwona blenda - to pamiętam
) - autko się spodobało więc jak sprzedalem malucha, postanowiłem kupić 4g 
być może zostanie zastąpione w swoim czasie jakimś innym autem ale na 90% będzie to Honda
być może zostanie zastąpione w swoim czasie jakimś innym autem ale na 90% będzie to Honda