Temat Konsolowy

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Krychu

Re: Temat Konsolowy

Post autor: Krychu »

ja od kilku lat tez nie, to byly czasy, najlepsze numery jak tylko psx byl jak na PE przystalo, jak zrobili multiplatforme to lipa, a teraz to juz w ogole megamix musi byc :oczami:
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Post autor: bombel85 »

Multiplatforma musiala byc tak czy siak, musieli isc z rynkiem. Mi sie podobalo. Ale jak sie bylo bajtlem to sie bardziej wkrecalo w te klimaty razem PE. Nie zapomne jak przechodzilem MGSa czytajac opis w PE (nie mialem psx ani gry wiec to mi zostawalo) :rotfl: :rotfl: :rotfl: Teraz wlaczam jakas gre i po 10 min wylaczam :( Juz mnie to nie ciagnie. W holandii mielismy xboxa 360 i to samo :/ A 30 gier tam mielismy :D Jedymnie PES jest jak dla mnie niesmiertelny :] Moze w swieta przejde sobie MGS :)

Krychu wiesz moze co moze byc przyczyna tego ze moja PS2 czyta tylko orginaly?? :luka:
Krychu

przyczyna moze byc ze nie jest dlubnieta :D nie ma co przerabiac, lepsza plyta swap magic chociaz nigdy nei uzywalem :rotfl: co fajne, ze normalnie bez swapow gry pirata nie odtworzy ale film tak :)
Awatar użytkownika
etns
#Civic4g Friend

Post autor: etns »

PSX Extreme to byla gazeta :D zawsze lałem z tych listów na końcu tak samo z komiksów :) To były czasy..
Awatar użytkownika
bombel85
#Civic4g Member

Post autor: bombel85 »

Najlepszy byl HIV i myszaq, listy wymiataly, szczegolnie debil miesiaca :D

a tak wogole:
http://www.psxextreme.pl/index01.htm :hyhy: :hyhy:
Krychu

bylem kilka razy w ich redakcji :cool: sciera jest spoko, nigdy nie udalo mi sie spotkac hiv'a, a bylem jego fanem, pieeerd :D
Awatar użytkownika
mum666
#Civic4g Member
Auto:: EC8
Silnik:: D16Z6
Kontakt:

Post autor: mum666 »

Ja mam PS2 i jedną (1!) gre... GT4. Wogóle civica mam tylko dzięki PSX i GT1, poważnie. Za gówniarza kuzyn dostał przed wakacjami PSX, zdobyliśmy GT1, wersja językowa krzaczki+trocge angielskiego, byliśmy na etapie "hi" i "fuck", jakoś tak... pierwsza fura w ciemno CRX i sie zakochałem w japończykach :zawstydzony:
Krychu

ja chyba crx'a to wlasnie pierwszy raz w gt zobaczylem :zdziwko: jaka to byla pozniej radosc w tamtych czasach zobaczyc rexa u siebie w miescie :przestraszony:
Krychu

zmienilem sobie 'stolik' pod tv :rotfl:
wloskie fele i czeskie opony, oł jea...
Obrazek
fele pokrzywione, oponki przebite, po ponad roku balkonowego lezakowania w koncu sie do czegos przydaly :hyhy:
Awatar użytkownika
mum666
#Civic4g Member
Auto:: EC8
Silnik:: D16Z6
Kontakt:

Post autor: mum666 »

Ahahaha :rotfl: zrobie sobie taką z resoraków :wstyd:
Awatar użytkownika
zielina89
#Civic4g Member
Auto:: EE9
Silnik:: B16A1

Post autor: zielina89 »

http://pl.youtube.com/watch?v=xGeyMmloxiE to wymiatalo swego czasu :cool: ahh pogralbym sobie :hyhy:
Old School Brothers
Obrazek
ED7 d16z2 > ED7 d16a9 > EE9 b16a1 > ED9 d16z5 > ED6 d16w4 > EC8 d16w4 > EE9 b16a1
ODPOWIEDZ