Smycze są w realizacji, myślę że między świętami a nowym rokiem będą... ale czekam w dalszym ciągu na kilka wpłat. Jak będziemy mieli jakieś info z arszenikiem to od razu damy znać.
EDIT:
Widzę, że po weekendzie ani jednej wpłaty więcej nie zobaczyłem
III Zlot Civic 4G Borsk 2008
I miejsce w konkursie na najszybsze auto w klasie 1.5+,1.6 D-seria
I miejsce w konkursie sprawnosciowym kierowca i auto zlotu
Zlewik napisał, ze da znać, jak je zrobią. Osobiście będę bardzo zadowolony, jak będą zaraz po swietach.
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
tfidos, ma rację, najlepsze jest, że połowa tych osób codziennie odwiedza forum i nikt mi nie wmówi, że tak poprostu zapomnieli o smyczach.
Jak się na coś deklaruję, to dotrzymuję słowa.
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
O ile sie nie myle to nadal brakuje 8 wplat. Wydaje mi sie, ze te osoby juz ostatecznie zrezygnowaly, mimo, ze sie zadeklarowaly wplacic kase WSTYD PANOWIE! Możeby tak rozdysponować tymi osmioma smyczkami dla osób, które możeby jeszcze chcialy kupić a nie zdążyły?