Co dalej z TSJ?
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
-
Stoki Chan
- #Civic4g Member
Re: Co dalej z TSJ?
cyrk się robi , niech ktoś zamknie ten temat skoro już wszystko wiadomo 
soldi, ale czlowiek pozostaje ten sam... jak krecił wałki to krecił wszedzie, a jak zdecyduje sie być uczciwy to zapewne tez wszedzie bedzie uczciwy. Upieram sie przy swoim! Kara jak najbardziej musi być, bo i wina jest oczywista! Ale skoro nadal handluje gratami na c4g to dlaczego nasi uzerzy nie mieliby wyrażać swoich opinii na temat tych transakcji? czy to pozytywnych czy negatywnych
co do remka, to przed chwilka...
co do remka, to przed chwilka...
sympatycznie, nieprawdaż???remek na PW 2012-02-02, 20:32 pisze:jebana cioto lubelska ani odpisac nie potrafisz z godnoscią

człowieku czy ty jestes upośledzony?? co kogoś obchodzą inne fora? tu został zbanowany i go nie ma .wiec jak ma cokolwiek sprzedawać
ani chybił maciek z klanu pisze 
i po raz kolejny cie uswiadamiam USER
i po raz kolejny cie uswiadamiam USER
Ostatnio zmieniony 2012-02-02, 21:53 przez remek, łącznie zmieniany 1 raz.
Zaczyna byc fajnie kurcze do MODERACJI forum C4G załozmy dział w którym każdy bedzie mógl sobie naublizac do woli hehe 
Nowe części CIVIC/CRX : cukierki, amory KYB ULTRA SR, zestawy naprawcze, chłodnice, filtry, ROZRZĄDY D-SERIA, B-SERIA KOYO, NSK, NTN, MITSUBOSHI, POMPY WODY AISIN, GMB, PASKI KLINOWE GOODYEAR, BANDO info na PW, TANIO
remek, zdziwisz sie kiedyś, może nawet szybciej niż myślisz, gwarantuje ci
oby ci tylko odwagi wystarczyło, bo zza klawiatury mocny jesteś 
a uswiadomić to cię może... twój stary, ze miał miękką faje jak walił twoja starą przy twoim poczęciu
pzdr,
Tank
a uswiadomić to cię może... twój stary, ze miał miękką faje jak walił twoja starą przy twoim poczęciu
piękna wypowiedz, idealna na poprawienie mi humoru, soczysty warnik za wycieczki osobiste-ciastek- pisze:remek
pzdr,
Tank

uważam ze poza nią także ale nie o tym tu mowa ,spakuj plecak i spieprzaj spać bo jutro dopiero piątęk-ciastek- pisze:remek, zdziwisz sie kiedyś, może nawet szybciej niż myślisz, gwarantuje cioby ci tylko odwagi wystarczyło, bo zza klawiatury mocny jesteś
i nie zaśmiecaj tematu
edit bo nie wytrzymałem inżynier chyba nie wie co to począcie. walił przy poczęciu hahah
widziałeś kiedyś kogoś kto uprawia seks przy porodzie bo ja jeszcze nie
spakuj kredki do piórnika i wypieprzaj spać jutro piatęk 7 lekcjii
Ostatnio zmieniony 2012-02-02, 22:02 przez remek, łącznie zmieniany 1 raz.
po raz kolejny cie uswiadamiam USER
Wielce nawracasz innych i uczysz poprawnej polszczyzny a sam masz problemy z prawidłową konstrukcją zdania. Ale nie o tym miałem pisać.
Widzisz Remek - im dłużej Cię czytam tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że coś z Tobą jest nie tak. Nie wiem jeszcze co ale to w sumie nie mój problem. Fajnie, że chcesz ostrzegać innych przed nieuczciwymi sprzedającymi ale nie rób z tego celu swojego życia. Tak kipisz nienawiścią do TSJ - jesteście z tego samego miasta - spotkajcie się, porozmawiajcie, dajcie po mordzie jak będzie trzeba. Zróbcie cokolwiek abyśmy nie musieli już tutaj czytać Twojego 'szeryfowania'.
Masz rację, w większości, ale daj se na luz trochę...
Cham, prostak i je*any służbista.
yankol a czy ktos ci ,każe czytać moje posty?
to forum więc chyba można sie ,wypowiedzieć
odpowiadam oczywiscie bez jakiejkolwiek zaczepki
odpowiadam oczywiscie bez jakiejkolwiek zaczepki
włącz wujka google jełopie i poczytajremek pisze:edit bo nie wytrzymałem inżynier chyba nie wie co to począcie. walił przy poczęciu hahah
widziałeś kiedyś kogoś kto uprawia seks przy porodzie bo ja jeszcze nie![]()

jedzie z nami admin??-ciastek- pisze:włącz wujka google jełopie i poczytajremek pisze:edit bo nie wytrzymałem inżynier chyba nie wie co to począcie. walił przy poczęciu hahah
widziałeś kiedyś kogoś kto uprawia seks przy porodzie bo ja jeszcze nie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Typowa forumowa wypowiedzremek pisze:yankol a czy ktos ci ,każe czytać moje posty?
1 lubi spamować w shoucie a 2 szukać baranów ja jestem tym 2 ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)