Witam to ja jestem szczesliwym posiadaczem tej Hondy szczerze mialem pewne obawy co do niej nie wierzylem ze moze byc nie bita dokladnie sprawdzilem wszystko i stwierdzilem ze jest dobra.Auto kupywalem dla siebie mialem nim dlugo dlugo jezdzic oddalem do mechanika ktory tez stwierdzil ze auto nie mialo nigdy powaznej kolizji. Wymienilem duzo czesci w zawieszeniu zeby auto bylo naprawde idealne teraz smiga naprawde dobrze. Do poprawek jest blacha ktora tez planowalem zrobic ale juz nie zdarze bo wyjezdzam do ukochanej Angli.
A Wy chlopaki nie oceniajcie jak nie widzieliscie.
Nie wiem czy to zazdrosc czy co ?
Pozdrawiam
Jak nie kupujecie to dajcie sobie spokoj
Sickboy pisze:Witam to ja jestem szczesliwym posiadaczem tej Hondy szczerze mialem pewne obawy co do niej nie wierzylem ze moze byc nie bita dokladnie sprawdzilem wszystko i stwierdzilem ze jest dobra.Auto kupywalem dla siebie mialem nim dlugo dlugo jezdzic oddalem do mechanika ktory tez stwierdzil ze auto nie mialo nigdy powaznej kolizji. Wymienilem duzo czesci w zawieszeniu zeby auto bylo naprawde idealne teraz smiga naprawde dobrze. Do poprawek jest blacha ktora tez planowalem zrobic ale juz nie zdarze bo wyjezdzam do ukochanej Angli.
A Wy chlopaki nie oceniajcie jak nie widzieliscie.
Nie wiem czy to zazdrosc czy co ?
Pozdrawiam
Jak nie kupujecie to dajcie sobie spokoj