ciekawe ogłoszenie:)
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
no nie bita
w innym kraju to co innego
w PL nie bita
, to i ja sie wtrace uwielbiam nie bita, bbb dobry stan, nie wiem moze slabo patrzyles na ten samochod ale prawa strona czyli pasazera byla jakas bita zdecznie, poz malowana dezodorantem
, jakos przod wyciagany lub przestawiony bo cos rozporka kszywo wisi pomimo iz jest krzywo zdjecie
, poz przy otwartej masce widac malowanko i nie standardowe spawy z lewej stony patrzac na wprost, ogolnie tez napisales ze jestes 1wl w pl czyli masz je ok 1r i nie zauwazyles tego...napisales ze skoro masz EE9 to sie znasz na samochodach i o nie dbasz..bomba 1r czasu miales ten samochod i nic z nim nie zrobiles...spoko...to dbaj tak o wszystkie
nie wiem jak mozesz pisac ze nie bita
wiem ze mozna podac bledna ilosc km przejechanych bo tego nigdy nie mozna sprawdzic, ale widzisz ze byla malowana to po co ciemnote wciskac??
ale ogolnie nie chcesz duzo za ten samochod i to jest plus 
- qpx
- #Civic4g Member
- Auto:: ed7
- Silnik:: d15b2 mpfi
Dobre pytanie!xi0nc pisze:To wytlumacz mi dlaczego napisales w aukcji ze niebita ???norbi_m pisze:
t.. w przód na pewno miała swoją małą przygodę, ale jeszcze w Niemczech, ponieważ chłodnica jest wymieniona na nie org.
Pozdro!!
Dobrze gadasz, ale za takie przejścia troszq za dużo....Długi pisze:ale ogolnie nie chcesz duzo za ten samochod i to jest plus
.
to nie auto z Sosnowca...wiem ze wlasciciel zakupil je gdzies w Niemczech ok rok temu, auto jest ciagle eksploatowane(praca dom itp) nie jest katowane przede wszystkim takze to nie jest zadna padaka wymeczona przez jakiegos malolata mechanicznie sprawna natomiast blacha do poprawek-dlatego taka cena a to ze kiedys mialo lekka przygode i chlodnica byla wymieniana to Ja bym sie tym nie przejmowal-z reszta ktore auto nie mialo jakis przejsc...
poza tym to czego Wy oczekujecie za taka cene Nowa Honde z Salonu
jak ktos jest mocno zainteresowany i-vt to jest jeszcze jedno w szczecinie na sprzedaz tylko za 11kawalkow

poza tym to czego Wy oczekujecie za taka cene Nowa Honde z Salonu
jak ktos jest mocno zainteresowany i-vt to jest jeszcze jedno w szczecinie na sprzedaz tylko za 11kawalkow
dobra poprawki blacharskie poprawki placharskimi, ale skoro niemiec polozyl szpachle na tylnych blotnikach (a malo kto kladzie szpachle bo lubi) i miala przygode z przodu to pisanie że jest bezwypadkowa jest zwykłą próbą oszustwa! 
pozatym widać na fotach ze cos nei bangla z zawiasem, nei wiem nei oglądałem trzeba bylo by to pomierzyć ale prowda jest taka ze jak kola tak sie chowaja pod siebie to i buda mało prosta jest, to jest tylko moje zdanie
pozatym widać na fotach ze cos nei bangla z zawiasem, nei wiem nei oglądałem trzeba bylo by to pomierzyć ale prowda jest taka ze jak kola tak sie chowaja pod siebie to i buda mało prosta jest, to jest tylko moje zdanie

Pisałem ze auto jest godne swojej ceny
a to jest krótki filmik jak sobie latało. Mam nadzieje ze nowy własciciel bedzie o nią dbał.
http://pl.youtube.com/watch?v=7kovA3oY0 ... re=related
a to jest krótki filmik jak sobie latało. Mam nadzieje ze nowy własciciel bedzie o nią dbał.
http://pl.youtube.com/watch?v=7kovA3oY0 ... re=related
-
norbi_m
Gratuluje Tobie w szczegulności każdego słowa ! napewno jesteś świetnym mechanikiem i diagnostą...Długi pisze:no nie bitaw innym kraju to co innego
w PL nie bita
, to i ja sie wtrace uwielbiam nie bita, bbb dobry stan, nie wiem moze slabo patrzyles na ten samochod ale prawa strona czyli pasazera byla jakas bita zdecznie, poz malowana dezodorantem
, jakos przod wyciagany lub przestawiony bo cos rozporka kszywo wisi pomimo iz jest krzywo zdjecie
, poz przy otwartej masce widac malowanko i nie standardowe spawy z lewej stony patrzac na wprost, ogolnie tez napisales ze jestes 1wl w pl czyli masz je ok 1r i nie zauwazyles tego...napisales ze skoro masz EE9 to sie znasz na samochodach i o nie dbasz..bomba 1r czasu miales ten samochod i nic z nim nie zrobiles...spoko...to dbaj tak o wszystkie
nie wiem jak mozesz pisac ze nie bita
wiem ze mozna podac bledna ilosc km przejechanych bo tego nigdy nie mozna sprawdzic, ale widzisz ze byla malowana to po co ciemnote wciskac??
ale ogolnie nie chcesz duzo za ten samochod i to jest plus
najlepsze jest z rozpórką...