Zestawienie radiowozów.
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Zestawienie radiowozów.
Dzisiaj rano dostałem od koleżanki mail-a a w nim było zestawienie radiowozów w całej Polsce
Może komuś sie przyda.
Z bydgoskich aut kojarzę jedynie czerwoną Fabię. Bardzo często ją widuje w Bydgoszczy jak sobie stoi i filuje. Kilku moich znajomych uwieczniła nawet na pamiątkowej fotografii
Tak czy siak dzięki Banan, na pewno się przyda
PS. W Warszawie maja jakąś Hondzie?
PS. W Warszawie maja jakąś Hondzie?
Zwykłe rodzinne kombi do turlania się po buły
- SwiEtyCRX
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Niewiecie może po jakim czasie przychodzi fotka z fotoradaru ? Bo ponad tydzien temu jechałem do Olsztyna z Wrocławia i gdzies za piotrkowem ( na Gierkówce ) niezauważyłem radaru było piękne słońce wiec niewiem czy mrugna czy nie . Ale jeśli tak to byde miał piękną fote 180/h Gdzie można 110km/h jechać?
Ile mogą mi dać $$ i punktów za takie wykroczenie ?
Jak możesz to kliknij : http://rapidshare.abus3r.eu/85001
Zdjęcia z fotoradarów przychodzą różnie, a w zasadzie wezwania a nie zdjęcia. Nie ma na to reguły. Z województw w których nie mieszkamy czasami kilka miesięcy, albo wogóle. Te stacjonarne fotoradary na słupach nie mrygają wogóle. Te przenośne rozstawiane na specjalną okazję - mrygają czerwonym flashem.SwiEtyCRX pisze:Niewiecie może po jakim czasie przychodzi fotka z fotoradaru ? Bo ponad tydzien temu jechałem do Olsztyna z Wrocławia i gdzies za piotrkowem ( na Gierkówce ) niezauważyłem radaru było piękne słońce wiec niewiem czy mrugna czy nie . Ale jeśli tak to byde miał piękną fote 180/h Gdzie można 110km/h jechać?Ile mogą mi dać $$ i punktów za takie wykroczenie ?
Za to przekroczenie możesz spodziewać się raczej 500zł i 10 pkt.
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

- tiacocstoe
- #Civic4g Member
- Kontakt:
- SwiEtyCRX
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Jak to nie mrugaja te stacjonarne ( te na stałe ) kiedys jechałem ze znajomym w mrągowie glówna ulica tam jest 50 on jechał 65 i pstrykneło lampa po oczach ? Moze sie nieznam ale przeciez one maja flesha ?ZlewiK pisze: Zdjęcia z fotoradarów przychodzą różnie, a w zasadzie wezwania a nie zdjęcia. Nie ma na to reguły. Z województw w których nie mieszkamy czasami kilka miesięcy, albo wogóle. Te stacjonarne fotoradary na słupach nie mrygają wogóle. Te przenośne rozstawiane na specjalną okazję - mrygają czerwonym flashem.
Za to przekroczenie możesz spodziewać się raczej 500zł i 10 pkt.
tiacocstoe pisze: bo na to ze byly tego dnia szybsi to bym raczej nie liczyl
Hehe szybsi moze nie ale tak samo jadacy jechałem w takim małym konwoju 4 auta : Ja , jakis kolo w Jakis VW , Porshe Carrera( jak wracałem 4 dni pozniej to widzialem takie same porshe na DW blachach ale jechało 140 tylko kolo nawet niezauwazyl kiedy zjechal z gierkowki i na zwyklej drodze tak samo cisna za bełchatowem mi zwiał bo zostałem na swiatłach i juz go nie dogoniłem )
Ostatnio zmieniony 2007-10-29, 10:57 przez SwiEtyCRX, łącznie zmieniany 2 razy.
Jak możesz to kliknij : http://rapidshare.abus3r.eu/85001