Dywaniki klubowe - wybieramy wzor
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
To jest bardzo dobry pomysł żeby była 4 z tyłem od 9 
Trance 4ever...
http://www.myspace.com/arcadimusic
http://www.myspace.com/arcadimusic
No to koniec ankiety. Wzór 4 wygrał dość dużą przewagą
Teraz postaram się jakoś w miarę szybko ogarnąć szablon, egzemplarz próbny i dogadać szczegóły zamawiania...
Jak już będzie wszystko dopięte to zaczną się zakupy i zostaniecie wszyscy poinformowani mailem
Pozdro.
Teraz postaram się jakoś w miarę szybko ogarnąć szablon, egzemplarz próbny i dogadać szczegóły zamawiania...
Jak już będzie wszystko dopięte to zaczną się zakupy i zostaniecie wszyscy poinformowani mailem
Pozdro.
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

No i trochę doopa z przymiarką wyszła. Spotkałem się dzisiaj z ziomem wilkiem co ma ED7 żeby porównać podłogę i czy pasują oryginalne dywaniki pomiędzy 3d a 4d... niby wszystko wiem, a jednak nie wszystko
Generalnie różnią się niewiele ale są szczegóły które muszę wyjaśnić...
Napewno dywaniki będą się różniły do hatcha i do sedana.
po 1. Przednie dywaniki się nieznacznie będą różniły.. bo w sedanie jest inna podłoga niż w hatchu... (przynajmniej w wersjach po liftingu... nie wiem jak przed liftingiem
)
W sedanie jest taki skos po obydwu stronach po stronie osi auta.

a jak się dzisiaj dowiedziałem w hatchbacku nie ma i jest na prosto podłoga.

Ale z tym nie będzie problemu... bo w zasadzie przednie tylko tym się różnią.
po 2. Z tyłu, jak zauważyłem, że fotele w hatchbacku jak się cofa całkowicie do tyłu to praktycznie są minimalnie nad podłogą z tyłu i dywaniki które ja wsadziłem (oryginalne) pasują ładnie jak się przesunie siedzenie max do przodu, a jak się cofa max do tyłu - to się blokuje siedzenie i dywaniki się lekko podwijają. Czy to tak siedzenia w hatchbackach są zamocowane na szynach, że przesuwając się do tyłu praktycznie dotykają podłogi ?
Czy wilku coś ma z fotelami nie halo ? W sedanach mniej więcej siedzenia przesuwają się po płaszczyźnie poziomej... w każdym bądź razie butelkę z piwem da się od tyłu pod siedzenie wsadzić
hmm. Wyjaśnijcie mi to.
No i jeśli to prawda co napisałem wyżej to proponuję tylne dywaniki do hatchbacka ok. 9cm krótsze. (Do wyjaśnienia)
po 3. Kolejna sprawa to podnóżek... jak wiemy w niektórych wersjach są... może ktoś foto jakieś wstawić w którym to dokładnie miejscu jest zamocowane ?
po 4. No i jeszcze jedno... mianowicie wersje przed i po facelifcie... zarówno sedan jak i hatchback. Czy mają takie podłogi jak w pkt 1, no i czy tak jak w pkt 2 w hatchbacku fotele się przesuwają praktycznie dotykając podłogi ?
Mam nadzieję że nie namieszałem za bardzo... musimy to wyjaśnić w jakiś sposób.
BTW niebawem zrobię jakiś poglądowy rysunek w wymiarami to może będziecie mi mogli bardziej pomóc.
Generalnie różnią się niewiele ale są szczegóły które muszę wyjaśnić...
Napewno dywaniki będą się różniły do hatcha i do sedana.
po 1. Przednie dywaniki się nieznacznie będą różniły.. bo w sedanie jest inna podłoga niż w hatchu... (przynajmniej w wersjach po liftingu... nie wiem jak przed liftingiem
W sedanie jest taki skos po obydwu stronach po stronie osi auta.

a jak się dzisiaj dowiedziałem w hatchbacku nie ma i jest na prosto podłoga.

Ale z tym nie będzie problemu... bo w zasadzie przednie tylko tym się różnią.
po 2. Z tyłu, jak zauważyłem, że fotele w hatchbacku jak się cofa całkowicie do tyłu to praktycznie są minimalnie nad podłogą z tyłu i dywaniki które ja wsadziłem (oryginalne) pasują ładnie jak się przesunie siedzenie max do przodu, a jak się cofa max do tyłu - to się blokuje siedzenie i dywaniki się lekko podwijają. Czy to tak siedzenia w hatchbackach są zamocowane na szynach, że przesuwając się do tyłu praktycznie dotykają podłogi ?
No i jeśli to prawda co napisałem wyżej to proponuję tylne dywaniki do hatchbacka ok. 9cm krótsze. (Do wyjaśnienia)
po 3. Kolejna sprawa to podnóżek... jak wiemy w niektórych wersjach są... może ktoś foto jakieś wstawić w którym to dokładnie miejscu jest zamocowane ?
po 4. No i jeszcze jedno... mianowicie wersje przed i po facelifcie... zarówno sedan jak i hatchback. Czy mają takie podłogi jak w pkt 1, no i czy tak jak w pkt 2 w hatchbacku fotele się przesuwają praktycznie dotykając podłogi ?
Mam nadzieję że nie namieszałem za bardzo... musimy to wyjaśnić w jakiś sposób.
BTW niebawem zrobię jakiś poglądowy rysunek w wymiarami to może będziecie mi mogli bardziej pomóc.
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

dokładnie tak się dzieje i u mnie.Z tyłu, jak zauważyłem, że fotele w hatchbacku jak się cofa całkowicie do tyłu to praktycznie są minimalnie nad podłogą z tyłu i dywaniki które ja wsadziłem (oryginalne) pasują ładnie jak się przesunie siedzenie max do przodu, a jak się cofa max do tyłu - to się blokuje siedzenie i dywaniki się lekko podwijają
postaram się jeszcze dzisiajpodnóżek... może ktoś foto jakieś wstawić
made in japan - made in perfect