może ustalimy, gdzie można Was-Nas znaleźć - będzie łatwiej o jakieś bratobójcze spotkania...
Japońska gra Level-R
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
ja mam połowę po angielsku, połowę po japońsku i już wszystko obcykałem. Nie wiem tylko, czy się da na ręcznym i gdzie?
Często robię serwer o nazwie civic4g
Często robię serwer o nazwie civic4g
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
[4g, 4d, 4ever]
[4g, 4d, 4ever]
Ciągle o tym mówię, musisz mieć dużo PP, a żeby mieć PP, to trzeba dużo jeździć.
Dla przykładu, zmiana koloru kosztuje ok. 3500 PP, a wymiana auta 91000 PP
Ja mam za sobą ok 10 wyścigów i mam niecałe 5000 PP
Dla przykładu, zmiana koloru kosztuje ok. 3500 PP, a wymiana auta 91000 PP
Ja mam za sobą ok 10 wyścigów i mam niecałe 5000 PP
Ostatnio zmieniony 2007-06-06, 22:53 przez Wisnia6, łącznie zmieniany 3 razy.
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
[4g, 4d, 4ever]
[4g, 4d, 4ever]
Ściągnąłem grę, zainstalowałem, odpalam z Level-R.exe, zupdate'owało się, klikam start game, pokazuje się ekran z logo nProtect po czym po kilku sekundach logo znika i nic się nie dzieje. Po wgraniu zangielszczenia i zamianie level-r.bin na exe to samo.
Stery przeinstalowałem, directx'a mam 9.0c, kaspersky'ego wyłączyłem ...
Kurde, nie mam pomysłu co z tym zrobić.
Stery przeinstalowałem, directx'a mam 9.0c, kaspersky'ego wyłączyłem ...
Kurde, nie mam pomysłu co z tym zrobić.
było ED7 D16Z2+, jest 323 GTX BF 1.6T 

Ja dalej nie mam zangielszczenia, a wszystko chodzi oki, może gra Ci się źle ściągnęła, lub w tym czasie nie miałeś neta.
Właśnie nabyłem fele za 8600 PP
Właśnie nabyłem fele za 8600 PP
[4g, 4d, 4ever]
[4g, 4d, 4ever]