no coz... mam tu taki ranking http://www.toszcze.org/top/index.php?s=top&t=avg&c=500zayonnc pisze:Rządzimy na sieci
Strona/forum i jego ewolucja !
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Przypomniał bym się z tymDODi pisze:JKL, NIe ma zadnego problemu zrobic - tylko co na to reszta - jesli chcecie to dorobie to - to dosłownie z 20-25 min roboty
I jeszcze jedna propozycja, może dodalibyśmy przycisk obok tych piwo, profil, zatytułowany "fura" na przykład, który prowadziłby do opisu fury na forum (link byłby wpisywany w profilu)?
Ostatnio zmieniony 2007-05-30, 12:26 przez JKL, łącznie zmieniany 1 raz.
Brotherhood of JDM

- szczepan358
- #Civic4g Member
No tak myślałem, a z drugiej strony zakładałem, że logicznym jest iż o tym a napisałem, że rządzimy w sieci raczej w formie żartu czy takiej przyjemnej anegdotkiZlewiK pisze:Bo nas tam nie mazayonnc pisze:Nie mogę nas znaleźć - na którym miejscu jesteśmy?
PozdrTe rankingi pokazują pierwsze 100 for. Elektroda widzę przoduje ładnie...
a HIO, ci to ironicznie chciał pokazać, że nie rządzimy w sieci
[hide]Nie chwaląc się byłem modem na forum o komputerach które miało ponad 20 tys użytkowników, także tyle o ile się w tych sprawach orientuję. O http://forum.pcmaniak.pl/ to forum nawet jeszcze istnieje - mało tego nadal jestem wśród moderatorów w sprzęcie i podkręcaniu
Pozdr
- HIO
- #Civic4g Member
- Kontakt:
Ja tylko jako ciekawostke dalem ten linkzayonnc pisze:No tak myślałem, a z drugiej strony zakładałem, że logicznym jest iż o tym a napisałem, że rządzimy w sieci raczej w formie żartu czy takiej przyjemnej anegdotkiZlewiK pisze:Bo nas tam nie mazayonnc pisze:Nie mogę nas znaleźć - na którym miejscu jesteśmy?
PozdrTe rankingi pokazują pierwsze 100 for. Elektroda widzę przoduje ładnie...
a HIO, ci to ironicznie chciał pokazać, że nie rządzimy w sieciktóra połechce nasz "zarząd' do dumie
![]()
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Pozostawia za plecami Babilonu dym
ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4
- beddom
- #Civic4g Member
- Auto:: ED4
- Silnik:: B16A1
dzisiaj napotkalem na problem dodawania fotek w galeri 
wyskoczyl mi przy dodaniu fotek concerto.
wyskoczyl mi przy dodaniu fotek concerto.
prosze odrazu o usuniecie niefortunnych wpisow.Warning: copy(album_mod/upload/ba339bba551d996ffeb77dccacccfa3e.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/civic4g/ftp/forum/album_upload.php on line 485
Warning: getimagesize(album_mod/upload/ba339bba551d996ffeb77dccacccfa3e.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: Nie ma takiego pliku ani katalogu in /home/civic4g/ftp/forum/album_upload.php on line 501