Koszulki klubowe - Ankieta !!!

informacje i pytania dotyczące strony i forum oraz klubu civic 4g fanatics

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Którą koszulkę klubową chciał/a byś sobie zamówić ? ? ?

Wzór nr 1
9
7%
Wzór nr 2
103
84%
Wzór nr 3
10
8%

Liczba głosów: 122

Awatar użytkownika
HIO
#Civic4g Member
Kontakt:

Post autor: HIO »

a ja powiem ze nie glosowalem w ankiecie.

nie wiedzialem ktora jest najlepsza- nie moglem sie zdecydowac. a pozatym nie wiedzialem czy ja kupie czy nie.

ostatecznie pieniadze wplacilem i teraz sobie spokojnie czekam az pozostale 90 pare osob (ktore glosowaly w ankiecie) wplaci za nie pieniadze :wstyd: :wstyd: :wstyd:
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Nadaje takie fale, które wiodą tutaj prym
Tu nadaje Radio Vavamuffin
Pozostawia za plecami Babilonu dym

ED6 340KM 360 Nm
1/4 mili 12,4 :)
Awatar użytkownika
zayonnc
#Civic4g Member

Post autor: zayonnc »

HIO pisze:a ja powiem ze nie glosowalem w ankiecie.

nie wiedzialem ktora jest najlepsza- nie moglem sie zdecydowac. a pozatym nie wiedzialem czy ja kupie czy nie.

ostatecznie pieniadze wplacilem i teraz sobie spokojnie czekam az pozostale 90 pare osob (ktore glosowaly w ankiecie) wplaci za nie pieniadze :wstyd: :wstyd: :wstyd:

Ja też nie głosowałem w ankiecie , między innymi ze względu na to
Zlewik pisze:Na wstępie prośba ! Jeśli nie jesteś wogóle zainteresowany koszulką – nie głosuj …
ponieważ ilość oddanych głosów być może będzie nam potrzebna do oszacowania nakładu, a co za tym idzie – ustalenia cen.
Bo zdawałem sobie sprawę, że to już nie będą koszty jak za smycze itp. (chociaż zainteresowany jestem - ale deficyt budżetowy mi niestety nie pozwala na takie wydatki).

A teraz coś ciekawego:
zayonnc ósmego lutego 2007 pisze:Ta w ankiecie wzięło udział ponad 100osób a koszulki zamówi później 50 z czego zapłaci 40 :zdegustowany: I znowu bedą jaja :/
Pozdr
Chyba się przekwalifikuję na wróżkę :rotfl: Wiele się nie pomyliłem z ilością :/
I tym nieoptymistycznym akcentem zakończę tego posta.
Pozdr
p-a-b-u
#Civic4g Member

Post autor: p-a-b-u »

Zlewik pisze:Na wstępie prośba ! Jeśli nie jesteś wogóle zainteresowany koszulką – nie głosuj …
ponieważ ilość oddanych głosów być może będzie nam potrzebna do oszacowania nakładu, a co za tym idzie – ustalenia cen.

Mam chęć sie każdego indywidualnie zapytać :dobani: po jaka cholere głosował w ankiecie jak teraz nie zamawia koszulki.....
:dobani: :dobani: :dobani: :dobani: :dobani: :dobani: :dobani: :dobani: :dobani: :dobani:
red hot chilli civic

TTI TCB770+HUSTLERIC100
Obrazek
grajos
#Civic4g Member

Post autor: grajos »

Ta,ja to przynajmniej napisalem ze wezme 5 jak bede mial kasiore,slowa dotrzymalem i wzialem 6,myslalem ze po tym sie cos ruszy ale sie pomylilem :zalamany: No ale mam jeszcze nadzieje. :/
Awatar użytkownika
seb_o
#Civic4g Member

Post autor: seb_o »

p-a-b-u pisze:Mam chęć sie każdego indywidualnie zapytać :dobani: po jaka cholere głosował w ankiecie jak teraz nie zamawia koszulki.....
:dobani: :dobani: :dobani: :dobani: :dobani: :dobani: :dobani: :dobani: :dobani: :dobani:
Dobre pytanie ;)

Moim zdaniem najwyższa pora ustalić jakiś konkretny termin zapisów i wpłat. Za oknem lato, a jak będą koszulki to pewnie śnieg już będzie... albo kolejne lato... ;)
Sam chętnie kupię koszulkę, może nawet więcej niż jedną, ale nie wpłacam i nie zapisuję się bo takie długoterminowe inwestycje jakoś do mnie nie przemawiają. Będzie konkretny termin nie ma problemu, a tak mogę na tą koszulkę czekać latami.
Pewnie takich jak ja będzie więcej. Rozumiem, że trzeba było zrobić tak, że najpierw kasa bo tak toby pewnie już było 200 osób zapisanych, a przy odbiorze organizatorzy mieliby problem (do końca życia chodziliby w koszulkach civic4g ;)). Tylko ten brak ostatecznego terminu...
Będzie ustalony termin i każdy będzie miał świadomość tego, że albo teraz, albo nigdy. Jak się nie uda zebrać wystarczającej liczby chętnych... cóż... i tak warto było spróbować. Przynajmniej nikt nikogo nie będzie zwodził.
Jeszcze trochę to potrwa i ceny ulegną zmianie, zaczną się problemy z dopłatami i kolejne zamieszanie.
Awatar użytkownika
Mask
#Civic4g Member

Post autor: Mask »

Zgadzam sie, trzeba ustalic ostateczny termin.
Tez czekam na to z wplata.
Za 2 miesiace to z 50 zl mozna 70 wykrecic, i bylo by na nastepna koszulke wiec mnie mrożenie kasy nie interesuje.
Honda Civic 1,3 16V EC8 D13B2 - Moje małe czerwone Ferrari ;)
Awatar użytkownika
ZlewiK
#Civic4g Friend
Kontakt:

Post autor: ZlewiK »

Poszła informacja do wszystkich o terminie 31 maja.

Chyba wszystko jasne... ?
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board
Obrazek
Awatar użytkownika
kosa
#Civic4g Member

Post autor: kosa »

Ziomyyyyyy!!!!!! 31 maj coraz blizej a lista jakos sie specjanie nie zwieksza,,,ruszac sie :cisza:
p-a-b-u
#Civic4g Member

kosa pisze:Ziomyyyyyy!!!!!! 31 maj coraz blizej a lista jakos sie specjanie nie zwieksza,,,ruszac sie :cisza:

Ja juz troszkę nadzieje straciłem, że te koszulki kiedyś będą.... :/ :/ :/
red hot chilli civic

TTI TCB770+HUSTLERIC100
Obrazek
Awatar użytkownika
ZlewiK
#Civic4g Friend
Kontakt:

Post autor: ZlewiK »

p-a-b-u pisze:Ja juz troszkę nadzieje straciłem, że te koszulki kiedyś będą.... :/ :/ :/
Szczerze powiedziawszy - ja też. No ale... :looka: zobaczymy jak to jest z tymi civic 4g fanatics. :oczami:

Widzę że więcej gadania było niż tak naprawdę chęci. Termin już ustalony, więc zobaczymy co z tego wyniknie.

PS: Jeśli do końca maja będzie takie tempo i nie zbiorę siana, niestety ale będę zmuszony odesłać wpłaty tym co je zrobili.
I nie będzie koszulek, i nie będzie niczego... :wstyd:
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board
Obrazek
grajos
#Civic4g Member

Post autor: grajos »

jeszcze 52 koszulki :zalamany: jest to chyba nie realne :/ Szkoda,bo fajne by pewnie byly. :(
p-a-b-u
#Civic4g Member

tak sobie policzyłem, że jakby wpłaciły osoby które zamowiły koszulki to byłoby już 68szt..... :/
red hot chilli civic

TTI TCB770+HUSTLERIC100
Obrazek
Zablokowany