qpx pisze:A ja polecam nie film, a serial: Prison Break, ja juz nim wszystkich znajomych zaraziłem, wyczesany na maxa!! Polececam jak ktoś ma duzo czasu, bo naprawde wciaga
Było, użyj SZUKAJ! hehe 4 posty wyżej kolega pisał
Serial miodny, naprawdę wciągający! Ja również polecam
Ten blok tekstu będzie dołączany do postów napisanych przeze mnie. Maksymalna liczba znaków to 255.
Ja tam nie lubię filmów typu "Borat", owszem zaśmiałem sie ze dwa razy, ale dla mnie to był żałosny film.
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
Dzisiaj oglądałem "Shreka 3". Żadna rewelacja moim skromnym zdaniem. Było kilka ciekawych tekstów i super scen to napewno, animacje i dubbimg jak zawsze w pytę, ale fabuła kiepska. Film wyświetlany w formacie 4:3. Od bidy można pójść.
Obejżałem też "Przeczucie" - thriller z Sandrą Bullock. Super straszny to on nie był, ale kilka razy się przebudziłem. Dość ciekawie napisany scenariusz. W pierwszej połowie filmu nie bardzo wiadomo gdzie jest przeszłość, gdzie teraźniejszość a gdzie przyszłość... jak się zaczął fajnie rozkręcać - to zakończenie miał fatalne. Lepsze to niż "M jak miłość". Od bidy moża pójść.
W najbliższym czasie "Szklana pułapka 4". Może to mnie zadowoli.