Pozdr
Strona/forum i jego ewolucja !
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Everybody - fotki juz sa tak jak były co do systemu wyszukiwania dalej czekam na kolejna wersje skryptu bo maja w niej byc poprawione wszystkie błedy własnie z plikiem read_history.php przez który najprawdopodobniej niektórym zle czyta historie postów nieczytanych... Dajcie mi jeszcze troszke czasu - pozatym nie mam ostatnio neta w domu i ciezko mi cokolwiek zmieniac na forum... Jak nie ukaze sie nowa wersja alt-search to wracamy do starej wyszukiwarki....
Przepraszam wszystkich za problemy !!!
Jeszcze raz napisze ze wszystkie fotki w załacznikach działaja juz poprawnie !!!!
Pozdro - DODi
Przepraszam wszystkich za problemy !!!
Jeszcze raz napisze ze wszystkie fotki w załacznikach działaja juz poprawnie !!!!
Pozdro - DODi
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
Pracuje jeszcz nad stylem przegladania postów nieprzeczytanych:
http://www.civic4g.pl/forum/search.htm/newposts
Wygląda juz prawie jak oryginał a mysle ze nawet bardziej czytelnie !!!
Bede jeszcze starał sie co w mojej mocy, ale jak pisze net co mam w domu jest gorszy niz modem w PL !!!!!!!1 Wiec niech to &%%^#%^$)
http://www.civic4g.pl/forum/search.htm/newposts
Wygląda juz prawie jak oryginał a mysle ze nawet bardziej czytelnie !!!
Bede jeszcze starał sie co w mojej mocy, ale jak pisze net co mam w domu jest gorszy niz modem w PL !!!!!!!1 Wiec niech to &%%^#%^$)
Ostatnio zmieniony 2007-03-06, 18:27 przez DODi, łącznie zmieniany 1 raz.
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
DODi, mam takie 3 prośby jeśli dasz radę:
- żeby w zakładce postów nieprzeczytanych były widoczne działy z jakich tematy pochodzą
- żeby w zakładce postów nieprzeczytanych był podgląd chmurką pierwszego i ostatniego postu
- no i żeby guzik OT może naprawić bo niektórzy bez niego żyć nie mogą
Wielkie dzięki, no i stawiam piwo za odzyskanie fotek bo już niektórzy się ciąć chcieli z tego powodu

EDIT: jeszcze jedno mi się przypomniało... możeby tak mapkę udało się zablokować z poziomu gościa, bo coprawda w menu jej nie widać ale jak się kliknie w miejscowość po avatarem kogokolwiek to przenosi bez problemu na mapkę... może komuś to nie pasować albo co ... ?
- żeby w zakładce postów nieprzeczytanych były widoczne działy z jakich tematy pochodzą
- żeby w zakładce postów nieprzeczytanych był podgląd chmurką pierwszego i ostatniego postu
- no i żeby guzik OT może naprawić bo niektórzy bez niego żyć nie mogą
Wielkie dzięki, no i stawiam piwo za odzyskanie fotek bo już niektórzy się ciąć chcieli z tego powodu
EDIT: jeszcze jedno mi się przypomniało... możeby tak mapkę udało się zablokować z poziomu gościa, bo coprawda w menu jej nie widać ale jak się kliknie w miejscowość po avatarem kogokolwiek to przenosi bez problemu na mapkę... może komuś to nie pasować albo co ... ?
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board

No bez niektórych fotek forum by dużo straciłoZlewiK pisze: Wielkie dzięki, no i stawiam piwo za odzyskanie fotek bo już niektórzy się ciąć chcieli z tego powodu![]()
A z ta mapką to good idea
Pozdr
- kodzin
- Administrator
- Auto:: EC4 ED2 ED4
- Silnik:: d15b d14 d16a7
- Kontakt:
Witam
Niewiem czy to juz ktos zauwazyl ale Hanie na tym logo na samej gorze strony maja felgi na 5 srubek. Szczegol ale, byly takie? Moze to zemna jest cos nie tak, sory ale jestem jeszcze noobem w temacie.
Pozdrawiam
Niewiem czy to juz ktos zauwazyl ale Hanie na tym logo na samej gorze strony maja felgi na 5 srubek. Szczegol ale, byly takie? Moze to zemna jest cos nie tak, sory ale jestem jeszcze noobem w temacie.
Pozdrawiam
---->Zdjęcia rodzinne<----
kodzintm pisze:Witam
Pozdrawiam
O w mordę faktycznie
Pozdr
Może DODi od czegos innego felgi wkleił żeby bardziej kozacko wyglądało 
Trance 4ever...
http://www.myspace.com/arcadimusic
http://www.myspace.com/arcadimusic