A moze koszulka klubowa ?
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
Teraz właśnie wskrzesili te 3 civici i się robią, co one som na 1 zdjeciu...
Przydałaby się taka koszulka tylko z 4g frontem, taką większą. Chodzi o sam pomysł, bo ściągać nie wypada.
Jeśli chodzi o ten projekt ckpl gdzie jest 6g tyłem -> wole fury przodem...
Przydałaby się taka koszulka tylko z 4g frontem, taką większą. Chodzi o sam pomysł, bo ściągać nie wypada.
Jeśli chodzi o ten projekt ckpl gdzie jest 6g tyłem -> wole fury przodem...
Ostatnio zmieniony 2006-04-01, 15:13 przez Dzida, łącznie zmieniany 1 raz.
A tam - dupcie są zajefajne. Juz dzisiaj pokazałem takie 2 dupcie na jednym foto 
[OT]http://www.civic4g.com.pl/album_page.php?pic_id=685 - jedna i druga fajniutka[/OT]
A co do koszulek to jeszcze sie zastanowimy - porobimy zaś kilka projektów i zrobimy ankiete, a miedzyczasie sie juz zrobi lepy
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
[OT]http://www.civic4g.com.pl/album_page.php?pic_id=685 - jedna i druga fajniutka[/OT]
A co do koszulek to jeszcze sie zastanowimy - porobimy zaś kilka projektów i zrobimy ankiete, a miedzyczasie sie juz zrobi lepy
Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.
Doprowadzmy projekt naklejek a o koszulkach pomysly pózniej.
To bedzie najlepsze rozwiazanie.
To bedzie najlepsze rozwiazanie.
Ostatnio zmieniony 2006-04-05, 13:41 przez Michuu, łącznie zmieniany 1 raz.
A co wy na to chłopaki, (nie jest to nie wiadomo co ale zapodalem fotki zeby bylo co krytykowac
)?? :
1.

2.

3.

Uwazam zeby duzo z koszulka nie widziwiac , zeby nie kosztowala niewiadomo ile. Lepiej zeby mniej bylo roznych pierdol a zeby byla koszulka zrobiona ze smaczkiem
uwazam ze znaczek 4G.pl powienien sie znajdywac na koszulce
1.

2.

3.

Uwazam zeby duzo z koszulka nie widziwiac , zeby nie kosztowala niewiadomo ile. Lepiej zeby mniej bylo roznych pierdol a zeby byla koszulka zrobiona ze smaczkiem
uwazam ze znaczek 4G.pl powienien sie znajdywac na koszulce
Ostatnio zmieniony 2006-04-05, 14:42 przez BASTA85, łącznie zmieniany 1 raz.
3 projekt w sumie prosty ale fajny. A z tyłu n aplecach mozna by np. zrobic Duzy napis Civic 4g fanatics

Nayma.pl - Projektowanie stron internetowych Krasnystaw, Lublin, Zamość, Chełm.