pozdr
Buractwo uwiecznione
Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr
grajos wyślij na http://www.nieparkuj.pl/ , pierwsze miejsce gwarantowane 
Chris_Redfield pisze:Grajos czuwaj... u ciebie po neony więcej takich asów podjeżdźa
Takie naklejki wydrukować i przyklejać na samochody takich właśnie łosiów
Cieć z naszego bloku przeważnie parkuje tak jak ten mercedes.
Gość jest naprawdę niesamowity, zrobię mu kiedyś parę fotek. 
"Ty jesteś starym gratem, ja cię naprawię zatem. Zmienię Ci obudowę, i włożę części nowe. Będziesz piękny, jak dawniej, i będziesz działać sprawniej. Znów pokażesz klasę..."
[4g, 4d, 4ever]
[4g, 4d, 4ever]
ja u siebie pod blokiem strasznie tępie wraz z ojcem ludzi parkujących jak łosie
zajmujących dwa a czasami trzy miejsca a miejsce parkingowe wieczorem jak wracam do domu jest na wage złota 
jedną babkę która zastawiała miejsce na dwa auta oduczyłem tego gdy dwa razy po takim parkowaniu musiała wsiadać przez drzwi pasażera (a najszczuplejsza i najzwinniejsza to ona nie jest
) ale już parkuje prawie jak człowiek, a zwykle delikatnie zwracam sąsiadom uwagę że stoją blokując więcej niż jedno miejsce....
a najgorsi są tacy którzy jeżdżą co niedziele, kupili by sobie garaże czy miejsca na strzeżonych parkingach a nie zajmować miejsca ludziom używającym auta na codzień
mam takich kilku a jeden ma nawet dwa w miare nowe auta a do pracy jeździ autobusem !!!
ale sie rozkręciłem brrrrr !!! sory ale strasznie mnie ten temat irytuje
pozdrawiam
jedną babkę która zastawiała miejsce na dwa auta oduczyłem tego gdy dwa razy po takim parkowaniu musiała wsiadać przez drzwi pasażera (a najszczuplejsza i najzwinniejsza to ona nie jest
a najgorsi są tacy którzy jeżdżą co niedziele, kupili by sobie garaże czy miejsca na strzeżonych parkingach a nie zajmować miejsca ludziom używającym auta na codzień
ale sie rozkręciłem brrrrr !!! sory ale strasznie mnie ten temat irytuje
pozdrawiam
SKLEP MOTORYZACYJNY - AUTO-MECHANIKA - WULKANIZACJA - PROSTOWANIE FELG - USŁUGI PIASKOWANIA
KRAKÓW - F-VAT - zapraszam na PW - GG 1579201- 602 22 60 11
KRAKÓW - F-VAT - zapraszam na PW - GG 1579201- 602 22 60 11
Mnie tez takie coś strasznie drażni...Ostatnio jakiś pacjent u mnie pod kamienicą postawił Tico (!!) tak, że zajął dwa miejsca, na których by się spokojnie zmieściły dwa pełno wymiarowe samochody, pomijam już fakt, że stał strasznie krzywo i tym maleństwem zajmował pół chodnika
Ja takich ludzi normalnie nie rozumiem. Po prostu zero szacunku dla innych.
Pozdr
Ja takich ludzi normalnie nie rozumiem. Po prostu zero szacunku dla innych.
Pozdr
III miejsce w klasie 1,3 - 1,4 - 1,5 w III Ogólnopolskim Zlocie Civic 4g Fanatics w Borsku
Zawsze istnieje taka możliwość jak to chłopcy ze stolicy na spocie uczynili
Zobacz tutaj
A jeszcze jakby szminką coś takiego na przedniej szybie napisać
Zobacz tutaj
A jeszcze jakby szminką coś takiego na przedniej szybie napisać
ED2 - Sold... ♥ ♥ ♥ BB9 - Sold... ♥ ♥ ♥ CN2 - On Board