LPG - ankieta

wszystko o wszystkim i niczym zarazem ;)

Moderatorzy: stachu, mac102, tditsr

Czy macie, bądź planujecie montaż LPG?

Mam
35
38%
Nie mam
6
7%
Nie mam, ale planuje...
5
5%
Nie mam i nie mam zamiaru mieć
46
50%

Liczba głosów: 92

Awatar użytkownika
DzIki
#Civic4g Member

Post autor: DzIki »

wcześniej miałem fiata tempre ,nie jeździł ,kichał pśtykał ,sprzedałem bo mnie denerwował ,kupiłem ED7 d16a9 było bez gazu i tak zostało jak na taką moc to mało paliło a codzienne dojazdy do szkoły około 30 KM bardzo nie zniszczyły mojego portfela wiec,nigdy już wiecej niechce gazu i mówie NIE ,teraz mam d15b7 i również nie chce gazu,wogóle jakoś honda mi sie kojarzy z autami które mało palą i nie potrzebuja gazu,a gaz kojarzy mi sie z :

-taksówkarzami w padnietych poldkach
-mega lanserach w beemkach chwalących sie ze mają 2,5 i 170KM ale potem jak spytasz czy mają gaz to żadko który odpowiada ze nie ma :P

wiec ja tam zostaje NIE MAM I NIEBEDE MIAL :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
ED7 D16A9
EJ2 D15B7
ED6 D16A9
EG3 D13Z6
EJ6 B16A2
B13 SR20DE
N15 SR20DEH
N14 SR20DE
P11 SR20DEH
P10 SR20DE
ED6 D15B2 MPFI
N14 GTi SSS
P10 SR20DE
Awatar użytkownika
Krzysiek
#Civic4g Member

Post autor: Krzysiek »

cześć co o gazu to powiem 3 razy NIE, znam ten problem bardzo dobrze gdyż jestem mechanikiem, oczywiście opinie ludzi na temat gazu są podzielone, bo są tacy co nie narzekają na gaz i i ch autka sprawują się swietnie, znajomy ma mazde 626 i smiga na gazie bez zarzutu. ale nie oszukujmy się gaz jest bardzo szkodliwy dla silnika i jak słysze wypowiedź że jest ok to moge przesłać kilkadziesiąt wypalonych zaworów, a ie wspomne już o smrodzie, przecierz jak przechodzimy obok takiej fury z gazem to aż w nosie drapie!!! hehehe na koniec powiem ze w taki sposób nie skrzywdze mojej bryki!!!!!!!!!!!! NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Awatar użytkownika
POUL
#Civic4g Member

Post autor: POUL »

mam ed6 z gazem nie jezdzi poprzedni właściciel założył i tak zostało ale ogólnie to porazka w Hanii
Many would say Ef will always be King. Keep it JDM
ODPOWIEDZ